Sense/Net: szoftverbemutató az Internethajón

forrás Prim Online, 2004. április 8. 14:46
A Sense/Net első alkalommal mutatja be hazánkban új vállalati portálépítő termékét, a Sense/Net Portal Engine 5.5-öt. A politikai jelenlét alkalmat teremt a vállalti szoftverek közigazgatásban való részvételének bemutatására
A Sense/Net Portal Engine már évek óta bizonyít mind az üzleti, mind a közigazgatási szférában. Fontos rávilágítanunk, hogy a vállalati portálmegoldások nem csak az üzleti szférában kifizetődőek. Saját tapasztalatunk és a külföldi portálpiac alakulása is azt mutatja, hogy igen nagy szükség van portálmegoldásokra a közigazgatási szférában - mondja Bíró Tamás a Sense/Net Kft. marketing igazgatója.

A Sense/Net Portal Engine 5.5 több sikeres portál - köztük a Budapest Portál - üzemeltetéséből gyűjtött tapasztalat feldolgozásának eredménye. A régi szolgáltatásokat tovább fejlesztettük, tökéletesítettük és új szolgáltatásokkal is bővítettük az 5.5-ös verziót. A tökéletesítgetés és a komoly fejlesztés végeredménye egy alapjaiban új termék, mely messze meghaladja elődjét - mondja.

Az újításokat figyelembe véve a Sense/Net Portal Engine 5.5 könnyedén, rugalmasan fejleszthető és testre szabható. Könnyedén integrálhatók bele a nagy vállaltirányítási szoftverektől kezdve a saját fejlesztésű, kisebb kaliberű szoftverekig szinte minden. A Sense/Net Portal Engine 5.5 egységesíti a szervezeteknél használt különféle platformon futó alkalmazásokat, összegyűjti az előforduló sokféle tartalmat, információt, folyamatokat és mindezeket egy böngészőablakban jeleníti meg a vállalat intranet-, extranet- vagy internetportálján. A szoftver mindhárom megoldást egy közös infrastruktúrán látja el, jelentősen csökkentve a beruházási és üzemeltetési költségeket.

Az Internethajó április 16-án kerül megrendezésre.
Kulcsszavak: e-government Sense/Net

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05