WIFI EU-s pályázatíró klub

forrás Prim Online, 2004. április 14. 14:09
Manapság ritkán van lehetőség arra, hogy előzetesen megismerkedjünk az általunk kiválasztott képzés trénerével és azokkal, akik már korábban részt vettek ezen. Ezért is figyelemreméltó, ha mégis adott egy ilyen lehetőség. A WIFI Hungária Oktató és Továbbképző Intézet berkeiben működő EU-s pályázatíró klub ilyen.

 

 

Az EU-s pályázati technikák című képzés már egy éve fut WIFI Hungáriánál. A "tanfolyam" elsősorban gyakorlati, használható technikákra, trükkökre, és útmutatásokra épül, és komoly sikernek örvend. Az egyik ilyen csoport annyira egymásra talált, hogy felvetődött az ötlet, hogyan lehetne továbbvinni az együttműködést. Így szerveződött meg a "pályázatíró klub, melynek lényege, hogy a képzést már elvégzett gyakorlatban is tevékenykedő pályázatírók és azok, akik most szeretnék a képzésen tanultakat munkájuk során alkalmazni időről-időre összegyűlnek, hogy megosszák gyakorlati tapasztalataikat egymással, és mindazokkal akik a pályázatírás iránt érdeklődnek, és szeretnének belepillantani ebbe a tevékenységbe. Amolyan kötetlen workshop ez, a konkrét munka jegyében. A WIFI trénere minden alkalommal tájékoztatja a klubtagokat a pályázati aktualitásokról, és szakmai tanácsokkal támogatja a résztvevőket konzultációt biztosítva.

 

Eddig két összejövetelre került sor, és a tervek szerint havonta rendeznek hasonlót.

Kulcsszavak: pályázat EU

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59