Magyar vállalati portálmegoldás nagyvállalati funkciókkal

Sikeres Sense/Net Portal Engine 5.5 bemutatkozás

forrás Prim Online, 2004. április 21. 10:20
Sikeresen mutatkozott be a Sense/Net Portal Engine 5.5 az Internethajón. Az ötszáz főnyi vendégseregben jócskán akadt érdeklődő a vállalati portálmegoldások iránt.

Bebizonyosodott, hogy van igény a vállalati portál technológiára a közigazgatásban is. Az érdeklődők között üzleti és önkormányzati résztvevők egyaránt voltak. A Sense/Net Portal Engine 5.5 bemutatkozása rávilágított, hogy magyar cég is képes olyan szoftvert létrehozni, amely felveszi a versenyt a külföldi multinacionális gyártók termékeivel.

Az embereket tájékoztatnunk kell a hazai portálpiac állásáról - mondja Bíró Tamás a Sense/Net marketing igazgatója. Sokaknak egyedüli megoldásként a multinacionális portálgyártók, az Oracle vagy az IBM, másik végletként a kis hazai CMS gyártók jutnak eszébe a vállalati portál kifejezés hallatán. Az egyszerű CMS rendszerekkel azonban nem építhető igazi vállalati portál, mert hiányoznak belőlük a nagyvállalati funkciók. Erre a hazai CMS gyártók is rájöttek, ezért kezdték forgalmazni a külföldi multinacionális gyártók termékeit, melyek megfelelnek ugyan a nagyvállalati elvárásoknak, ám igen költségesek, és a magyarításuk gyakran hagy kívánnivalót maga után - mondja az igazgató.

A Sense/Net Portal Engine 5.5 magyar szoftver, korrekt árfekvése és nagyvállalati funkciói nemzetközi viszonylatban is versenyképessé teszik. Olyan vállalati portál keretrendszer, mely már Európában is bizonyított. Elégedettek vagyunk az idei Internethajóval - meséli. A remekül sikerült termékbemutató mellett potenciális megrendelőkkel folytathattunk tárgyalásokat. Az Internethajó megmutatta, hogy a Sense/Net Portal Engine legújabb verziója is keresett termék lesz a magyar piacon.

Kulcsszavak: Sense/Net portál

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05