Megerősített védelem a Kaspersky szoftverei által a GTS-Datanetnél

forrás Prim Online, 2004. április 21. 14:43
Partnerségi megállapodást írt alá az GTS-Datanet Távközlési Kft. és a 2F 2000 Kft., amelynek értelmében a GTS-Datanet mailboxainak vírus- és spamvédelmét a 2F 2000 Kft. biztosítja Kaspersky anti-vírus szoftverrel. A szerződéskötésen Eugene Kaspersky a Kaspersky Labs alapítója és technikai vezetője is részt vett Budapesten.

Az új vírus- és spamszűrő megoldás megakadályozza, hogy vírusok és spamek jussanak a GTS-Datanet felhasználóinak postaládáiba, ezáltal hozzájárul a felhasználók számítógépének és személyes adatainak védelméhez is. A szoftver telepítésében és installálásában a Kaspersky Anti-Vírus kizárólagos magyarországi forgalmazója, a 2F 2000 Kft. működik közre.

"Érdemes három kategóriába sorolni a vírusírókat" - sorolta Kaspersky, aki az április 21-22-én Visegrádon megrendezésre kerülő "IT 2004" üzleti konferencia egyik kiemelt előadójaként a cyber terrorizmusról tart előadást. "Az első kategóriába a "huligánok" tartoznak, akik csak a balhé kedvéért írnak vírusokat, a második kategóriába azok a bűnözők, akik pénzt szeretnének keresni a tevékenységükkel, a harmadik kategóriába pedig az e-terroristák, akik tudatosan próbálják megbénítani az internetes kommunikációt vagy provokálnak különböző nemzetiségi vagy társadalmi csoportokat. Sajnos ez utóbbiak támadására a jövőben fokozottan számítani kell."

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50