Akár 0 forintos percdíj a Westel új üzleti tarifáiban

forrás Prim Online, 2004. április 22. 16:03
A Westel vállalati ügyfelei számára május 1-től új, az eddigieknél egyszerűbb, rugalmasabb és előnyösebb díjszabást kínál. A könnyedén áttekinthető díjcsomagok egy részében a munkatársak csoporton belül 0 forintos percdíjjal telefonálhatnak.
A hamarosan T-Mobile Magyarország néven a világ egyik legnagyobb mobilszolgáltatójának részeseként minőségi szolgáltatásokat kínáló Westel megújította vállalatoknak kínált díjszabásait. A számos különleges, üzleti ügyfeleknek szóló szolgáltatáson és a csak a Westelnél elérhető alkalmazásokon túl a mobilhasználat költségei most jelentősen csökkenthetők. Az új előnyös ajánlatok közül a május 1-től bármely Westel üzletben elérhető Komplett díjcsomagok például választható számlázást, mindössze nettó 3200 forintos havidíj mellett, külön opciós díj nélkül csoporton belül mindig 0 forintos percdíjat kínálnak.

A Komplett M nagy előnye, hogy minden eddiginél átláthatóbb, hiszen a csoporton kívüli hívásokra minden irányban azonos díjat biztosít. Havi 300 percnyi beszélgetést követően a percdíj minden időszakban és irányban csak nettó 16,50 forint, belföldön a legmagasabb beszélgetési díj sem haladja meg a nettó 21 forintot. További lehetőségként nyártól a Komplett díjcsomag kiegészítéseként nettó 400 forintos havidíjért egy választott országba 30 százalékos kedvezménnyel kezdeményezhetők hívások.

A Westel Komplett díjcsomagjait azon cégbíróságon bejegyzett ügyfelek vehetik igénybe, akik 2 éves előfizetői szerződést vállalnak és legalább 3 előfizetéssel rendelkeznek. További, hasonlóan kedvező ajánlatokról részletesebb információ egyedi megállapodás esetén a Westel kiemelt ügyfelek csoportjánál és a társaság üzletkötőinél kérhető. A már mobiltelefonnal rendelkező vállalkozók szintén május 1-től hívószámuk megtartásával válthatnak Westelre és telefonálhatnak a legújabb, költségkímélő tarifákkal.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05