Pannon GSM: gyorsan bővül a mobilinternet-használat

forrás Prim Online, 2004. május 27. 19:12
A hívások fogadásán és kezdeményezésén túlmutató, korszerű szolgáltatások, a WAP- és internethasználat iránti igény folyamatosan nő a mobilhasználók körében.
A Pannon GSM néhány hónapja a korábbi csomagokhoz képest kedvezőbb feltételekkel kínálja a megújult GPRS alapú WAP- és internet-hozzáférési szolgáltatását, többek között a havidíj nélküli GPRS internethasználatot. Az eddigi tapasztalatok rendkívül kedvezőek, az új díjcsomagok hatására dinamikusan fejlődik a WAP- és internethasználat a Pannon GSM előfizetői körében: fél év alatt mintegy három és félszeresre nőtt a mobilinternet-szolgáltatás felhasználóinak száma.

2003 októberétől a Pannon GSM új GPRS alapú WAP és internetcsomagokat kínál az igények minél gyorsabb és színvonalasabb kielégítése érdekében. A csomagokban rejlő legfőbb újdonság az egyszerűség: nemcsak a WAP-hoz, de az internethez is hozzáférhet minden felhasználó, a WAP- és internetelérés árai azonosak, a csomagok mind az előfizetéses, mind a kártyás ügyfelek számára elérhetőek, ráadásul immár a kártyás ügyfelek számára is működik a GPRS roaming szolgáltatás. Az új csomagok árban is kedvezőbbek, így jelentős költségcsökkenés is elérhető.

Négy új csomag született, melyek közül a legnépszerűbbel, a GPRS Starttal havidíj nélkül internetezhetünk és WAP-ozhatunk. Az egyszerűség kedvéért a Pannon GSM a GPRS Startot az új előfizetők részére automatikusan aktiválja, de a csomagot a régebbi ügyfelek is ingyenesen megrendelhetik. Az internethasználatban bekövetkezett látványos emelkedés mutatja a havidíj nélküli hozzáférés sikerét.
Kulcsszavak: WAP GPRS Pannon GSM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09