CAworld: további értéknövelt szolgáltatások

forrás Prim Online, 2004. június 1. 08:00
A Computer Associates, a Pink Elephant és a PinkRoccade globális szolgáltatási megállapodást kötött, amely szerint mostantól közösen működnek együtt a CA-ügyfelek szolgáltatásmenedzsmentjének üzleti és költségoptimalizálásáért.
A megállapodásnak köszönhetően lehetővé válik, hogy a CA ügyfelei kevesebb időt töltsenek Technology Infrastructure Library (ITIL) "best practice" eljárásainak adaptálásával, így ezentúl a PinkRoccade és a Pink Elephant kiterjedt ITIL adatbázisát és tanácsadói szolgáltatásukat is igénybe vehetik a CA-n keresztül.

A cégek közötti együttműködésnek köszönhetően így elérhetővé válik az IT Service Management Assessment nevű szolgáltatás, amelyen keresztül a Pink Elephant és a PinkRoccade értékelési eszközeivel a CA ügyfelei adaptálhatják az ITIL-t, amely ütemezett migrációs folyamatokra és javított szolgáltatásmenedzsmentre tesz javaslatokat. A rendszerek értékelése során Gap analízist és egyéb módszereket használnak.

Az ITIL eljárásai a versenyszféra és az állami szektor tapasztalataiból, valamint akkreditált tréningszervezetek minősítési eljárásaiból állnak össze, és egymással szorosan összefüggő halmazt alkotnak. Az iparági rendszerszemléletként talán leginkább elfogadott ITIL egyre nagyobb létjogosultságot nyer világszerte, mely egyrészt sikerének, másrészt pedig - közvetve - az egyre nagyobb szabályozói nyomásnak köszönhető.

  • A Pink Elephant a világ egyik vezető IT szervizmenedzsment, konferencia, oktatási és tanácsadó cégeként Észak-Amerikában, Délkelet-Ázsiában számos ügyfélnek nyújt tanácsadást mind a privát, mind pedig a közszférában.

  • A holland székhelyű PinkRoccade Európa egyik legnagyobb ICT vállalataként menedzselt szolgáltatások és IT szolgáltatás menedzselési tanácsadást és oktatást nyújt. A vállalat 8800 főt foglalkoztat világszerte, árbevétele 2002-ben túllépte a 810 millió eurót. Az IT infrastruktúra terén megszerzett széles körű tapasztataival és alkalmazásmenedzsmentjével a vállalat Hollandia legnagyobb kereskedelmi célú adatbázisát üzemelteti másik két egyesült királyságbeli adatfeldolgozó központjával együtt.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi publikálta a legújabb ESG jelentését

A Xiaomi a napokban közzétette a hatodik ESG (környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és vállalatirányítás) jelentését. A több mint 80 oldalas dokumentum, amelyet kínai és angol nyelven adtak ki azt az előrehaladást mutatja be, amelyet a Xiaomi és leányvállalatai megtettek az ESG stratégia megvalósítása terén 2023-ban. 

2024. május 3. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14