Alerant és Borland: partnerkapcsolati együttműködés

Kovács Attila, 2004. június 15. 16:00
Az Alerant Rt. és a Borland Magyarország Kft. a mai napon tartott közös sajtótájékoztatón jelentették be a stratégiai partnerkapcsolati együttműködést, amely az alkalmazás-életciklus menedzsment (ALM) eszközök piacán ölt majd testet.
Szabó Tamás, az Alerant ügyvezető igazgatója elmondta, a partnerséggel az Alerant az ALM eszközök hazai piacán meglévő űrt kívánja betölteni. Az Alerant, amellett, hogy integrációs, portál- és egyedi alkalmazásfejlesztési projektjeiben a Borland ALM megoldását vezeti be, ugyanakkor segít az életciklus-menedzsment szoftver bevezetésében, oktatásában és a vele kapcsolatos konzultáció terén, valamint módszerek és felhasználási minták kidolgozásával támogatást ad más, alkalmazásfejlesztéssel és integrációval foglalkozó vállalkozások számára a Borland ALM eszköz és módszer használatához.

A Borland Magyarország 2003 óta rendelkezik több platformon is működő teljes ALM megoldással. Ennek használatával jobb minőségű szoftver készíthető és rövidebb idő alatt
Kulcsszavak: Borland-hu Borland Alerant

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A FŐTAXI a Formula 1 Magyar Nagydíj hivatalos szállítópartnere

2024-ben immár 39. alkalommal rendezik meg a Formula 1 Magyar Nagydíjat. A Hungaroring Sport Zrt-vel kötött megállapodás értelmében a július 21-én tartandó viadal hivatalos és kizárólagos személyszállító partnere a legnagyobb múltú hazai taxitársaság, a FŐTAXI lesz. A megállapodás célja, hogy a látogatók és a partnerek egyszerűen és biztonságosan jussanak el a Hungaroringre és haza. 

2024. május 15. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38