Jelentősen csökkenő Relax perc- és SMS-díjak a T-Mobile-nál

forrás Prim Online, 2004. június 29. 12:37
A legnagyobb hazai mobilcég július 1-től minden Relax díjcsomagjában jelentősen, a Relax 250 esetén pl. közel 40 százalékkal csökkenti percdíjait.
A T-Mobile július 1-től minden Relax csomagjában és azok nemzetközi megfelelőiben is nagymértékben csökkenti perc- és SMS-díjait. A Relax előnye, hogy a nap minden időszakában és minden belföldi előfizető felhívására egységes percdíjat kínál, emellett a csomagban foglalt percek megvásárlásán túl külön havidíjat nem kell fizetni.

A Relax 1000-es csomag a benne foglalt percek felhasználása esetén a hazai mobilpiacon elérhető hasonló, meghirdetett megoldások között egyértelműen a legolcsóbb lesz.

A T-Mobile előfizetéses ügyfelei a Relax 100-as csomaggal bármely belföldi hálózatba bármely időszakban mindössze 33, a Relax 250-essel 26, a Relax 500-assal pedig 23 forintos percdíjjal telefonálhatnak július 1-től. A Relax 100-as azok számára is optimális, akik eddig Domino kártyát használtak vagy csak keveset telefonáltak. Havi 3300 forintos összegért ugyanis 100 percnyi beszélgetés jár, ez a legalacsonyabb fizetendő összeg a piacon meghirdetett, azonos elvet követő konstrukciók között.

Olcsóbb SMS, belföldi percdíjak külföldre

A Relax díjcsomagok a jövőben nem csak kedvezőbbek, de még egyszerűbbek is lesznek, hiszen a bennük foglalt percek díjának megfelelő SMS tarifák kerülnek bevezetésre. Azaz amennyiben a csomagban foglalt percdíj 22 forint, a szöveges üzenet díja is csak 22 forint lesz. A kiegészítő Relax nemzetközi csomagokkal a világ 29 országának bármely előfizetője belföldi percdíjakkal hívható. Így a nemzetközi Relax perccsomagokban foglalt percek felhasználása esetén külön havidíj nélkül 39, 32, 27 vagy akár 24 forintos percdíjjal hívhatja pl. Németország vagy az Egyesült Államok minden előfizetőjét.

Relax díjcsomagok előfizetési és hívásdíjai július 1-től (bruttó):























Választható Relax nemzetközi csomagok díjai július 1-től (bruttó):












A díjcsomagban foglalt lebeszélhető percek ellenértéke minden hónapban kiszámlázásra kerül. A Relax belföldi és nemzetközi csomagokban a számlázás egyperces egységekben történik és minden megkezdett egység díjköteles. A benne foglalt szolgáltatások valamennyi díjcsomag esetében megegyeznek a Partner 1 díjcsomag esetében kínált szolgáltatásokkal.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36