ATEN: állítható előlapos, 8 portos KVM kapcsoló

forrás Prim Online, 2004. augusztus 16. 18:24
Az ATEN bejelentette új 8 portos PS/2 KVM kapcsolójának, az ALTUSEN KH88-nak a piacra kerülését, amelynek állítható előlapja akár 8 számítógép kezelésére teszi képessé, és lehetővé teszi a felhasználók számára a gyors és kényelmes kábelcsatlakoztatást.
Egyetlen KH88 konzol 8 számítógép vezérlését teszi lehetővé, így háromszintű kaszkádlkapcsolással akár 512 számítógépet vezérelhet az adminisztrátor. Kétszintes (adminisztrátori/felhasználói) jelszavas védelmével az új 8 portos PS/2 KVM kapcsoló teljesíti a fejlett védelem (PSP) szabványait. Állítható előlapjának köszönhetően a KH88 mind a rack eleje, mind hátulja felől könnyen telepíthető, és bármilyen rackmélységgel kompatibilis, bármely szerverteremben. Ezek a tulajdonságok összességükben nagyfokú rugalmasságot és kiemelkedő biztonságot adnak a professzionális felhasználóknak nagyszámú számítógép vezérlésének igénye esetén.

Az ATEN 8 portos KVM kapcsolója a Windows 98SE és frissebb, a Linux, az AIX, a FreeBSD és Netware operációs rendszereket támogatja. A számítógépkiválasztást az előlapon elhelyezett kapcsolók, képernyőn megjelenő menü (On-Screen.Display, OSD) és billentyűkombinációk (Hotkey) teszik könnyűvé. A számítógépek zökkenőmentes indításáról a teljes billentyűzetemuláció gondoskodik, és a kiemelkedő képminőség 2048x1536-os felbontásig biztosított. Mindemellett a felhasználók a KVM kapcsoló kikapcsolása nélkül csatlakoztathatnak, vagy választhatnak le gépeket, amely időt takarít meg és javított funkcionalitást biztosít egyszerre.

A KH88 beállítása gyors és könnyű, nem igényel külön szoftvert. Minden KH88 csomag tartalmazza a fejleszthető firmware-t, a tápegységet és a rackbe építéshez szükséges készletet. A KH88 körülbelül 499 euró áron lesz kapható Európában 2004 augusztusától.
Kulcsszavak: kapcsoló Aten

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50