UPC: ingyenes e-mail vírusszűrő szolgáltatás chello-előfizetőinek

forrás Prim Online, 2004. szeptember 1. 18:03
A UPC az ősszel új e-mail vírusszűrő szolgáltatást vezet be hálózatán, a chello nemzetközi szélessávú internet előfizetői számára.
A több millió eurós beruházással, tíz országban megvalósuló szolgáltatás az előfizetők számára ingyenes lesz. Ezzel párhuzamosan a cég igyekszik minél több információval ellátni ügyfeleit arról, hogyan óvhatják meg az internetre kapcsolt számítógépüket a nemkívánatos vírusfertőzésektől.

A Magyarországon szeptember 15-től bevezetendő új szolgáltatás a McAfee Antivirus csomagja segítségével központilag, automatikusan megvizsgálja a bejövő és kimenő e-maileket és megtisztítja azokat az esetleges vírusoktól, értesítve erről a címzettet is. A szolgáltatás a központi mail szerveren működik, tehát az előfizető részéről külön telepítést nem igényel. Természetesen amennyiben az illető nem tart rá igényt, úgy azt bármikor kikapcsolhatja a chello weblapján keresztül. A kérés végrehajtása két munkanapon belül megtörténik, ezután leveleit a rendszer vírusszűrés nélkül továbbítja számára. A későbbiekben természetesen hasonló módon bármikor újra bekapcsolható a vírusvédelmi szolgáltatás.
Kulcsszavak: vírus chello UPC

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Figyelem: Yettel feltöltőkártyások adataira utaznak online csalók

Yettel feltöltőkártyás ügyfeleket célzó csaló weboldal bukkant fel az interneten, melynek célja, hogy megszerezze az egyenlegfeltöltést kezdeményező ügyfelek bankkártya-adatait. A hamis weboldal megtévesztésig hasonlít a szolgáltató eredeti weboldalára, ám a címsorban yettell.com szerepel, azaz két „L” betű és „.com” végződésű a webcím: bár a felület teljes mértékben a Yettel arculati elemeit használja, ebben az esetben átverésről van szó. A Yettel saját mobilinternet-hálózatán kizárta a csaló weboldal elérhetőségét.

2024. június 3. 17:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47