EMC: egyszerűbben és megbízhatóbban tárolhatók a Microsoft Exchange Server üzenetek

forrás Prim Online, 2004. szeptember 26. 11:00
Az EMC bejelentette egy egyszerű, mégis nagy teljesítményű megoldás megszületését, amelynek segítségével a közepes méretű informatikai szervezetek leszoríthatják költségeiket és megnövelhetik a Microsoft Exchange Serverre épülő e-mail környezetek hatékonyságát.
Az új EMC Express Solution for E-Mail az első az EMC Express megoldások sorában, amelyek egy csomagban tartalmazzák a hardvert, szoftvert és szolgáltatásokat az EMC információs életciklus-felügyelet (ILM) terén szerzett szakértelmének kihasználásához, és veszik célba a kis- és középvállalkozások üzleti igényeit.

Az automatizált irányelv-felügyeleti szoftver használatával az EMC Express Solution for E-Mail segíthet a néhány száz vagy ezer e-mail felhasználóval rendelkező szervezetek több évnyi elektronikus levelének konszolidálásában és kezelésében egyetlen hálózati tárolórendszer segítségével. A postafiókkorlátok költséghatékony bővítésével növekszik a végfelhasználók termelékenysége, miközben a Microsoft Exchange Server tárolás teljes élettartamra vetített összköltsége akár 30 százalékkal is mérsékelhető.

A megoldás a következőket tartalmazza:


  • EMC CLARiiON középrétegbeli hálózatos tároló Fibre Channel meghajtókkal, ATA meghajtókkal és replikációs szoftverrel
  • EMC Legato EmailXtender Archive Edition szoftver a felhasználók postafiók-méretének növeléséhez, és ezzel egyidőben a régebbi levelek átmozgatásához és tömörítéséhez az alacsonyabb költségű meghajtókra
  • EMC Replication Manager/SE (RM/SE) szoftver, amely automatizálja a CLARiiON-ra épülő replikációkezelést a biztonsági mentések és visszaállítások idejének lerövidítésére
  • EMC Exchange Accelerator szolgáltatás, amely gyors, alacsony kockázatú tárolók tervezését és üzembe helyezését kínálja a vásárlók számára Microsoft Exchange Server környezetekben. A szolgáltatást az EMC "Technology Solutions and Authorized Services Network" partnerei nyújtják.

Az EMC ezek mellett 2004 végétől lehetőséget kínál majd vásárlóinak azonnal és folyamatosan működő megoldások megtekintésére a Microsoft Műszaki Központokban (MTC-kben). A program lehetővé teszi, hogy a vásárlók és a partnerek Észak-Amerika és Európa hat helyszínén élő bemutatókkal dolgozzanak és felmérjék a hardver- és szoftverkonfigurációkat.

Kim Akers, a Microsoft Exchange Server Marketing vezetője a következőket mondta: "Az EMC Express Solution for E-Mail használatával a közepes méretű szervezetek maximalizálhatják a Microsoft Exchange Server előnyeit azáltal, hogy a legmagasabb szintű rendelkezésre állast és védelmet teszik elérhetővé. A költségvetés szorításában élő közepes cégek mostantól beépített biztonsági mentési és visszaállítási funkciókkal és korlátlan postafiókokkal rendelkező kész megoldásokat vásárolhatnak az EMC-től és partnereitől."

EMC Express megoldások a partnerektől


Az EMC Express Solution for E-mail a partnerektől szerezhető be - ezek az Avnet Partner Solutions, a Dimension Data, az MTI Technology, a Pomeroy IT Solutions, Inc. és a SARCOM - egy új, egyszerűsített konfigurációs varázsló használatával, amely kiválasztja a bevált e-mail konfigurációkat egy adatbázisból az EMC Channel Express ajánlatkészítő és rendelési rendszerében. Az EMC partnerek mostantól még pontosabban és jobb válaszkészséggel elégíthetik ki a vásárlók e-mail megoldási ajánlatokra vonatkozó kéréseit. Az Avnet Partner Solutions az új megoldást viszonteladói számára online is világszerte elérhetővé teszi az IT DemoCentral bemutató weboldalon keresztül.
Kulcsszavak: szerverszoft EMC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59