Több mint 200 Oki lézernyomtató a CIB Bank részére

Kovács Attila, 2004. október 19. 20:11
A Technotrade Informatikai Rt-vel együttműködésben nyerte el azt a dokumentumkezelési megbízást az Oki Systems (Magyarország) Kft., amelynek során az eddig több mint 200 darab B4350n típusú lézernyomtatót állított szolgálatba a CIB Banknál.
A "dokumentumkezelési szolgáltatás" című tenderre mintegy 10 cég nyújtotta be pályázatát 2004. tavaszán. A Technotrade által beadott tenderanyagban az Oki Kft. B 4350 típusú monokróm nyomtatókat ajánlott a CIB Bank részére. A tender értékelése során kiemelten fontos volt a műszaki megfelelőség, a pénzügyi alkalmasság, a szervíz kompetencia valamint a korábbi szolgáltatások referenciái is. A tenderen a Technotrade-et, a Toshiba hazai vezérképviseletét hirdették ki győztesnek. A döntésben jelentős szerepet játszott az országos szervízhálózat és a felajánlott készülékek jó ár-érték aránya.

A berendezések és szolgáltatások telepítését a CIBBank összes telephelyén az Oki és a Technotrade végzi. Ennek keretében a CIB Bank teljes költségfigyeléssel és kontrollinggal felruházott outsourcing szolgáltatást kap. A portfoliót lézernyomtatók, multifunkciós másológépek és dokumentum menedzserek alkotják, amelyekhez szervízszolgáltatás, helpdesk és operátori szolgáltatás is hozzátartozik.

Érdi-Krausz Gábor, az Oki Kft. ügyvezető igazgatója szerint: "Egyik legjelentősebb kereskedelmi partnerünk, a Technotrade Rt. segítségével elnyert nyomtató outsourcing tenderre úgy tekintünk, mint jelentős mérföldkőre, amelyet várhatóan további tendergyőzelmek követnek a jövőben. Az Oki nagyon fontosnak tartja ezt a dinamikusan növekvő piacot, mert a dokumentumkezelési és nyomtatáskihelyezési szolgáltatások még csak most vannak igazán elterjedőben. A kihelyezett nyomtatás- és dokumentumkezelés kedvező alternatíva minden olyan vállalat számára, amelynél a vezetők szem előtt tartják a költségtudatos gazdálkodást."

irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Windows csak frissen jó

A magyar internetező nők 34%-a, a férfiaknak pedig 21%-a nem frissíti a Windowst, mert nem ért hozzá, nem érdekli, vagy saját a bevallása szerint nincs rá lehetősége. Ők azok, akik hiába használnak vírusirtót, előbb-utóbb megfertőzik számítógépüket.

2011. május 11. 13:47

Vízjelet könnyen - Easy Watermark Studio

A legtöbb ember ingyenes szoftverek hátulütőjeként szokott találkozni a vízjelek okozta védelemmel, ám amikor neki is ilyen megoldásra lenne szüksége, akkor természetesen csak trial verziók dobnak ki az internetes keresők. Alternatív megoldásként felmerülhet egy képszerkesztő használata is, de sokkal jobban járunk, ha az erre kitalált célszoftvernél maradunk, főleg ha olyan ingyenes megoldások állnak rendelkezésre, mint az Easy Watermark Studio.

2011. február 14. 09:03

Hirdetőtábla 56 iPad-ből

7 sorban soronként nyolc iPad-et építettek be abba az óriási iPhone-ba, amely jelenleg Londonban a St. Pancras pályaudvaron áll hirdetőtáblaként, és momentán az új Guardian of Light játékot promotálja Lara Crofttal.

2010. december 22. 18:19

OKI: jönnek a B2000-esek

Az OKI Printing Solutions szeptemberben vezeti be a B2000-es sorozatot, amellyel a megbízható és minőségi fekete-fehér nyomtatás mostantól bárki számára elérhető lesz. Az új irodai gépet elsősorban sok nyomtatásra és összetett feladatok megoldására tervezték.

2007. szeptember 10. 19:08

Csúcstartó OKI B6500 monokróm nyomtatók

Július végétől nálunk is elérhető az OKI legújabb, B6500-as jelzésű nyomtatócsaládja. Az akár 30 fős munkacsoportokat is megbízhatóan kiszolgálni képes monokróm printercsalád 10 oldallal veri a vezető konkurens gyártó hasonló termékét 43 oldal/perc teljesítményével. Az első nyomtatott oldal elkészültére pedig csupán 8 másodpercet kell várni.

2007. július 24. 16:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09