KFKI ISYS MFG/PRO vállalatirányítási rendszer a papíriparban

forrás Prim Online, 2004. november 3. 10:15
A KFKI Csoporthoz tartozó KFKI ISYS Informatikai Kft. - a vállalatirányítási rendszerek piacának egyik vezető szállítója - bejelentette, hogy 2004 őszén szerződést kötött a hazai papírgyártás és -feldolgozás egyik jelentős szereplőjével a Fűzfői Papíripari Rt-vel MFG/PRO vállalatirányítási rendszer bevezetéséről.
A fűzfői papíripari vállalat szándéka az volt, hogy olyan vállalatirányítási rendszert válasszon, amely magas szinten támogatja és optimalizálja termelési folyamatát. A fél éves kiválasztási folyamat során világossá vált, hogy a gyártásközpontú MFG/PRO rendszer kiválóan alkalmas a papíripar speciális igényeinek kielégítésére. Fontos szempont volt a KFKI ISYS szakértőinek tapasztalata és kompetenciája.

A rendszer támogatja az egyedi és a műhelyrendszerű gyártást, a folyamatos és sorozatgyártást, valamint a projektszerű gyártást is. A folyamatosan változó struktúrájú disztribúciós tevékenységet folytató vállalatok számára, amely a papírgyártásra is jellemző, hatékony támogatást nyújt a vevői igények gyors, rugalmas kielégítésében, az összetett áru-terítési feladatok megszervezésében és elszámolásában.

Az MFG/PRO vállalatirányítási rendszer bevezetése várhatóan 2005. május elejéig fog tartani. A bevezetés a rendszer minden moduljára, funkciójára kiterjed.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50