Marketing-harc: Hosszabb garanciával csábítanak a cégek

3 év garancia ABIT alaplapokra

forrás Prim Online, 2004. november 16. 10:55
A számítógép-alkatrészek fejlesztői közötti verseny egyre újabb területekre terjed ki. Úgy tűnik, hogy teljesítményben és minőségben az élvonalbeli gyártók nem képesek jelentős előnyre szert tenni, ám minden más területen azért igyekeznek többet kínálni vetélytársaiknál.
Az Expert Computer Kft. mostantól minden, náluk vásárolt ABIT gyártmányú alaplapra és VGA kártyára három év teljes körű garanciát vállal - nyilatkozta Francia Róbert, a cég illetékese. A garanciát természetesen a gyártó vállalja, és a vevő ezt januártól minden európai elárusítóhelyen megkapja. A hazai piac sajátosságai miatt mi ezt csak előbbre hoztuk néhány hónappal - nyilatkozta Francia Róbert, a cég illetékese.

Látni való - teszi hozzá a szakember -, hogy ez is annak a marketing-harcnak a része, amit a nagy számítógépalkatrész-gyártók vívnak egymással. A kiélezett harc és a folyamatos fejlesztések miatt teljesítményben egyik cég sem tud tartós, vagy jelentős előnyre szert tenni, mint ahogy az árakat is annyira lenyomták amennyire csak lehetett. Most egyéb szolgáltatásokkal igyekeznek a vevőket elcsábítani, ezek egyike a megnövelt garanciaidő. Várható tehát, hogy a közeljövőben egyre több cég rukkol majd elő hasonló ötletekkel - véli Francia Róbert, a felhasználók nyilván nagy örömére.
Kulcsszavak: Expert Abit marketing alaplap

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14