Az upgrade globális célja: 100 ezer CRM-felhasználó

Kovács Attila, 2005. január 18. 17:32
Negyven résztvevővel tartott január 18-án Budapesten szakmai konferenciát az ügyfélkapcsolati szoftver megoldásairól (CRM) ismert update software AG. Az eseményen egyebek között két olyan szakmai előadás („Egyszerűsítse ügyfélkapcsolatait - növelje vállalata termelékenységét" - Thomas Deutschmann, az update software AG elnöke; illetve „Az update termékvonala és partneri köre” - Norbert Künzl, az update software AG magyarországi leányvállalatának vezérigazgatója) hangzott el, amelyekben a néhány fontos új információról szerezhettek tudomást a résztvevők.
A cég termékeit elsősorban olyan vállalatoknak ajánlja, amelyek marketinggel, értékesítéssel és/vagy ügyfélszolgáltatásokkal (CRM, kontakt- és projektmenedzsment) foglalkoznak. Az update termékvonalában megtalálható a PC alapú klasszikus Windows bázisú CRM megoldás, a független böngésző alapú web-es megoldás, a noteszgépes úgynevezett „mobile on-demand” ügyfélkapcsolat szervező megoldás, öt különböző úgynevezett interfész programcsomag, valamint ismert, globálisan működő nagyvállalatok nemzetközi CRM ajánlásait 18 nyelven – köztük a magyarul – támogató programcsomagjának („marketing.manager”) változatai. Az update software vezetői ígérik a teljesen magyar nyelvre honosított CRM megoldást. Végül: érdekes lehet a magyarországi kft. partnereinek névsora: AAM Technologies Kft., Synergon Atos Origin, Navigator Informatika, Wave Solutions for IT, IDS Scheer. Ezek a cégek különböző területen segítik az itteni irodát, így a a marketing.manager szoftverrel kapcsolatos kérdésekben, a CRM-konzultáció, koncepció-bizonyítás, CRM-implementáció, illetve CRM implementációk support és karbantartási feladataiban

A jelenleg a világon több mint 700 cégnél, vállalatnál, szervezetnél meglévő 75 ezres upgrade software felhasználószámot 2005 végére 100 ezerre kívánják emelni.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14