Ingyenes spamszűrő szolgáltatás a UPC internet-előfizetőinek

forrás Prim Online, 2005. január 20. 16:27
A UPC Magyarország Kft. chello internetszolgáltatásának előfizetői mától ingyenes spamszűrő szolgáltatással is védekezhetnek a kéretlen emailek áradata ellen.
Az új szolgáltatás felderíti, beazonosítja és kiszűri a nem várt, bosszantó reklámleveleket és a levélszemetet elkülöníti a felhasználók hasznos üzeneteitől. Ez a lehetőség tovább segíti a biztonságos elektronikus levelezést.

A UPC most bevezetett szolgáltatása is része annak a kiterjedt programnak, amelynek célja az elektronikus levelesládákba érkező vírusos küldemények és levélszemetek teljes megfékezése. A spamek és vírusok elleni küzdelem az internetszolgáltatók egyik legfontosabb törekvésévé vált világszerte. Az új intézkedésekkel a UPC javítja szolgáltatásának színvonalát és egyben hálózatának folyamatos biztonságát is biztosítja. E program keretében indította el a cég ingyenes vírsusszűrő szolgáltatását is, mely a tavaly szeptemberi üzembe helyzése óta 1,6 millió fertőzött levelet tisztított meg az elektronikus kártevőktől.

A spamszűrő nélkülözhetetlen az email postafiókok túlzsúfoltságának és áttekinthetetlenségének megszüntetéséhez. Az összes chello előfizető központi levelesládáján ingyenesen üzembe helyezett BrightMail szűrőrendszer automatikusan megvizsgálja az email postafiókokba érkező valamennyi üzenetet. A levélszemétnek minősülő leveleket a szokásos "Beérkezett üzenetek" mappából egy "SPAM" nevű mappába helyezi át, így a felhasználók a kéretlen leveleket elkülönítetten kezelhetik és szükség esetén egyszerűen, akár egyszerre is törölhetik azokat. A szolgáltatás csak a spamküldők leveleit szűri ki, más leveleket érintetlenül továbbít.

A felhasználóknak a spamszűrés igénybevételéhez semmit sem kell tenniük, nem szükséges szoftvert telepíteniük vagy újabb beállításokat alkalmazniuk, szükség esetén pedig akár ki is kapcsolhatják a szolgáltatást.
Kulcsszavak: security spam UPC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59