A UPC mától 5.500 Ft alatti áron kínálja a chellót

forrás Prim Online, 2005. június 1. 20:31
A mai naptól a UPC Magyarország chello nevű kábeles internetszolgáltatása bruttó 5.500 Ft alatti áron elérhető. A chellónak az eddigi díjhoz képest ezer forintos árcsökkenése nem csupán átmeneti időre, néhány nyári hónapra szól, hanem az előfizetési időszak végéig garantáltan ennyi marad.
Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium felkérésére készült legutóbbi felmérések tanúsága szerint a hazai szélessávú internet-előfizetések száma valószínűsíthetően jelentősen megugrana, amennyiben a havi előfizetési díjak az ötezer forint körüli álomhatár szintjére csökkennének. A szélessávú internetszolgáltatások díjai – változatlan minőségi jellemzők mellett – az elmúlt két évben folyamatosan, mintegy 40%-kal mérséklődtek. Ebben a folyamatban mindvégig vezető szerepet játszott a UPC chello nevű szolgáltatása, mely legalacsonyabb díjú csomagja, a chello light, a 6.490 Ft-os díjával eddig is a széles körben elérhető legolcsóbb gyorsinternet-szolgáltatás volt.

Legújabb akciója keretében a UPC mától egész júniusban ezer forinttal még olcsóbban, 5.490 Ft-ért kínálja a chello lightot. A chello light a régi, betárcsázós, modemes internet sebességénél kilencszer gyorsabb, 512 kbps letöltési és 128 kbps feltöltési sebességet valamint 5 GB szélessávú adatforgalmat kínál. Más szolgáltatásoktól eltérően a chello lightért az adatforgalmi határ elérése után sem kell pluszpénzt fizetni, ilyenkor a kapcsolat továbbra is megmarad, csupán a hónap végéig az ISDN szintjére csökkentett sebességgel működik tovább.
Kulcsszavak: DSL ADSL UPC-hu

K&H: 5 aranyszabály a telefonos csalók kiszűrésére

Elszaporodtak a banki ügyfelek jóhiszeműségét kihasználó csalások. Az e-mailben történő adathalász támadások mellett egyre gyakoribbak a csaló telefonhívások. Ezek közös jellemzője, hogy pszichológiai nyomásgyakorlással próbálják az áldozatokat rábírni arra, hogy kiadják banki adataikat, amelyek birtokában aztán szabaddá válik az út a pénzükhöz is.

2024. június 7. 15:42

Zsibvásárról a Vaterára: így lehet sikeres bizniszt építeni a régiségekre egy online piactéren

Fillérekért megvásárolt zsibvásáros kincsekből jól menő online vállalkozást felépíteni nem lehetetlen, ezt igazolja a Sandi Antik története is. A Vatera a régiségekkel foglalkozó házaspár tapasztalatait gyűjtötte össze, hogy segítse a bolhapiacozókat az online értékesítésben. A siker érdekében érdemes jól tájékozódni, hiszen az egyes korszakok, művészeti stílusok és fémjelzések mellett akár még az időjárás is fontos szerepet játszhat az eladások alakulásában.

2024. június 7. 13:20

3+1 tévhit: ezek a légkondicionálókkal kapcsolatos legnagyobb mítoszok

Gyakorlatilag beköszöntött a nyár, így egyre többen nyúlnak a légkondicionáló távirányítójához, hogy kellemessé tegyék otthonuk hőmérsékletét. A klímák megfelelő, egészségünk és pénztárcánk szempontjából is optimális használatát azonban még mindig számos tévhit gátolja – az LG most összegyűjtötte és meg is cáfolja a legnépszerűbb városi legendákat.

2024. június 7. 11:46

Az érettségire való felkészülésben is jól jöhetnek az okostelefonok

Az emelt szintű szobeli érettségik már nagyban zajlanak, alig két hét múlva pedig a középszintűek is elkezdődnek. A diákok számára fontos, hogy koncentráljanak, összeszedjék gondolataikat, és rendezetté tegyék hétköznapjaikat az ideális felkészüléshez. A HONOR által ajánlott alkalmazások pontosan ebben segítenek.

2024. június 7. 09:55

Aranyat nyert a Viasat History

2024. június 5-én Amszterdamban hirdették ki a GEMA Awards nyerteseit. A versenyzők között, többek mellett számos Netflix, Warner Bros., Sky Creative videószpot is helyet kapott, azonban a legjobb dokumentumfilmhez készült reklámszpot kategóriában nem tudtak versenybe szállni. Bár a második helyezett egy BBC alkotás lett, az aranyérmet a Viasat World médiavállalat, Viasat History csatornájának JFK: A gyilkosság című műsorblokkjához készített reklámfilm vitte haza.

2024. június 6. 18:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47