A DAPHNE termékek disztribútora lett a a Comfort-NETShare

forrás Prim Online, 2005. szeptember 29. 14:01
2005. szeptember 26 és 28-a között került megrendezésre a MKSZ & MKHSZ (Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség) konferencia Tihanyban, melyen számos magyar kiállító mellett több külföldi gyártó is képviseltette magát. Többek között a rendezvény egyik vendége a DAPHNE volt, akivel a Comfort-NETShare Kft. 2 éve tartja a kapcsolatot. A mostani találkozó során a DAPHNE és a Comfort-NETShare Kft. aláírta a disztribútori megállapodást, amely értelmében a Comfort-NETShare Kft. Magyarországon és Romániában értékesíti a termékeket.

A DAPHNE S.A. egy olyan kutató és fejlesztõ cég, amely egyedi szélessávú technológiát, termékeket fejleszt és értékesít. A DAPHNE S.A. fõ filozófiája, hogy ügyfelei számára a lehetõ legkiválóbb integrációs megoldásokat nyújtsák a kábeles hálózatok területén. Végfelhasználói termékek fejlesztésénél mindig az ügyfelek igényeit tartják szem elõtt.

Fõ területek:

- Data Over Cable System (Docsis CM, CMTS, OSS)
- ISP technológia
- Alkalmazások (VoIP, AMR, stb.)

CMTS (Cable Modem Termination System) rendszerek:

A Jade CMTS termékcsalád kiváló teljesítményû, alacsony-költségû megoldás a kicsi- és közepes méretû kábelhálózatokhoz. Könnyen integrálható CATV és DOCSIS elemekhez, DOCSIS 1.0 és PacketCable 1.1 szabvánnyal képes hatékonyan együttmûködni.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14