Intelligens tárolásfelügyelet: növeli előnyét a CA

forrás Prim Online, 2005. október 31. 11:16
A Computer Associates felvásárolta az iLumin Software-t, egy szintén amerikai informatikai vállalkozást, amely a vállalati üzenetkezelő - e-mail, egyéb struktúrálatlan üzenetek - és archiváló szoftvereket piacára specializálódott.
A felvásárlás tovább növeli a CA versenyelőnyét az intelligens tárolásfelügyelet (Intelligent Storage Management, ISM) terén, ugyanis mindenre kiterjedő, több platformot átfogó e-mailes biztonsági, archiválási, tárolásfelügyeleti és adatvédelmi funkciókkal bővíti a CA BrightStor megoldásai által nyújtott szolgáltatások választékát.

Az iLumin Assentor termékcsaládja teljes körű nagyvállalati üzenetkezelési és -archiválási megoldást kínál az e-mailek, az azonnali üzenetek - pop-up üzenetek - és más struktúrálatlan adatok tárolására és kezelésére valamennyi vezető platformon (például Microsoft Exchange, Lotus Domino, Novell GroupWise). Ezekkel a megoldásokkal a felhasználók költséghatékonyan találhatnak megoldást üzenetkezelési célkitűzéseikre, így például az iratkezelés, a betekintési lehetőségek, a peres eljárásokkal kapcsolatos adatszolgáltatás, a jogszabályi megfelelés és felülvizsgálhatóság területein.

A felvásárlás részleteit nem hozták nyilvánosságra. Az iLumin Software Services, Inc. 1996-ban alakult, székhelye a Virginia állambeli Restonban található.

A CA új e-mailes üzenetkezelési megoldásait az adatok rendelkezésre állását fokozó és a tároláskezelést szolgáló BrightStor csomagokkal együtt fogja bemutatni a CA World 2005 rendezvényen, amelyre november 13. és 17. között kerül sor Las Vegasban. Az iLumin termékeiről a következő címen találhatók további információk: http://ca.com/ilumin.
Kulcsszavak: CA

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59