A Montana lett 2005 kiemelkedő Microsoft-megoldásszállítója

forrás Prim Online, 2005. november 16. 11:34
„A Microsoft Magyarország Kft. legtöbb Gold Certified Partneri kompetencia területen minősített nagyvállalati partnere a 2005-ös pénzügyi évben a Montana Rt.”
A Microsoft Magyarország Kft. 2005. október 20-án nagyvállalati viszonteladóknak tartott rendezvényén az ezt elismerő díjat Kun Éva, a Montana Rt. kereskedelmi vezérigazgató helyettese vette át Vityi Pétertől, a Microsoft Magyarország Kft. ügyvezető igazgatójától.

- A MonDoc System egy életképes, megtérülő, a megrendelő problémáját megoldó rendszer. Csoda-e ha a Microsoft alapú irat- és dokumentum kezelők piacán piacvezető lett? – nyilatkozta korábban Gágyor Gábor, a Microsoft Partner Managere.

Ezt a díjat múltunkért kaptuk, de a jövőt jelenti a számunkra. – nyilatkozta Kun Éva. – Díjat nyerni nagyon kellemes érzés, mégis az igazi örömöt az elvégzett eredményes munka, és a megrendelőinknek szállított sikeres megoldások jelentik.

A Montana háromszoros Microsoft Gold Partner


Magyarországon a számos Microsoft partner közül mindössze három cég büszkélkedhet háromszoros Gold Partner minősítéssel.

A Montana Rt. esetében az első ilyen terület a Speciális Infrastruktúra Megoldások (Advanced Infrastructure Solutions) kompetencia, melyet a kommunikációs infrastruktúra fejlesztés és a Windows Server 2003-ra való áttérés támogatásáért érdemelt ki. A második az Infomunkás Termelékenységgel Kapcsolatos Megoldások (Information Worker Productivity Solutions) kompetencia, melyet a Montana Rt. A saját fejlesztésű, mára már piacvezető MonDoc System dokumentum kezelő rendszer sikerének és a fejlesztést támogató szakembergárdának köszönhet. A harmadik pedig a Microsoft Üzleti Megoldások (Microsoft Business Solutions) kompetencia, melyet a Montana a Microsoft CRM rendszerének bevezetésével és testre szabásával ért el.

A Gold Certified Partnerek a Microsoft legmagasabb szintű megoldásszállító partnerei

A Gold Certified Partneri cím odaítélésével a Microsoft olyan vállalatokat tüntet ki, amelyek szigorú feltételrendszernek megfelelve bizonyítják szaktudásukat meghatározott Microsoft technológiák tervezése, bevezetése, oktatása, illetve Microsoft alapú megoldások fejlesztése terén.

A partnerek egyes kompetenciákban való minősítésükkel egyértelműen jelzik, hogy melyek azok a speciális szakterületek, melyek terén kiemelkedő jártasságra tettek szert, ezzel is megkönnyítve az ügyfelek számára az adott szakterületen működő leghozzáértőbb partnerek kiválasztását.

Az egyes kompetenciák követelményeinek, így a Gold Certified Partneri címnek való folyamatos megfelelést a Microsoft rendszeresen ellenőrzi, ily módon is biztosítva, hogy csak a legjobbak kaphassák meg ezen legmagasabb szintű partneri minősítéseket.

A Microsoft által nyújtott Program keretén belül kétféle, a Microsoft Certified Partner valamint a magasabb szintű Microsoft Gold Certified Partner minősítés szerezhető meg, különböző alkategóriákban. A Program keretén belül tevékenykedő partnerek olyan független vállalatok, cégek, szervezetek, melyek profilja elsősorban a vezető számítástechnikai technológiákkal kapcsolatos üzleti tevékenységekre irányul.

A Montana elsőként lett Gold Certified Partner for Collaborative Solutions


A címet 2000-ben a cég az Exchange 2000 rendszer Igazságügyi Minisztériumi bevezetésért, a rendszer más minisztériumokkal történő kétirányú összekapcsolásáért, a Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságánál a saját fejlesztésű MonDoc System iratkezelő rendszer és a Microsoft Exchange alapú levelező és csoportmunka támogató rendszer párhuzamos bevezetésért, valamint a Bross Holding Rt. callcenter-támogatott, központi titkársági funkciókat ellátó MonDoc System integrált iratkezelő rendszer kiépítéséért kapta meg.

Elnyeréséhez a referenciákon túl (Külügyminisztérium, T-Mobile, Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma, ISC-Hungária Informatikai Kft., Dégáz Rt., IEB) nélkülözhetetlen legalább 4 Microsoft Certified Professional minősítéssel rendelkező szakértő. Közülük kettőnek MCSD vagy MCSEs(Windows 2000), MCSDs, illetve MCDBA kvalifikációt is fel kellett mutatnia. A Montana Rt.-ben a cím elnyerésekor 4 MCDBA, 8 MCSE, és 13 MCSD minősítésű munkatárs dolgozott. 27 montanás rendelkezett MCP minősítéssel.

Rename Master 3.18

Sok fájl átnevezése eléggé fárasztó munka, ezért is nagy segítség ez az ingyenesen használható, remekül testre szabható szoftver, amely nagy mennyiségű állományok csoportos és gyors átnevezésére használható.

2024. május 18. 17:27

Password Cracker 4.8.2.567

Elfeledett jelszavaink visszaszerzésében nyújt hathatós segítséget ez az apró és nagyon egyszerűen használható alkalmazás. Csupán a csillagokkal, vagy más karakterekkel kitöltött jelszómező fölé kell húzni az egerünket, és máris láthatjuk az eredményt.

2024. május 18. 17:24

Ezért egyre erősebb a felújított mobilok piaca

Erősödő újkészülék-eladások, a termékek hosszabbodó szoftveres támogatása és életciklusa, valamint a bevizsgált készülékek iránti növekvő bizalom is segíti Magyarországon a felújított okostelefonok piacának bővülését. A Rejoy.hu a távközlési világnap alkalmából gyűjtötte össze az aktuális trendjeit.

2024. május 18. 15:27

Compliance-szakemberi szerepben teszteli az AI-t a KPMG

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) által rendezett Innovációra Magyar! konferencián számolt be a KPMG Magyarország munkatársa arról a kísérletükről, melynek keretében gépi tanulási modell fejlesztésével támogatták a vállalati anyagok feldolgozásának folyamatát. A vonatkozó szabályzatoknak való megfelelőség ellenőrzésére bevetett mesterséges intelligencia egyelőre nem helyettesíti a szakértői munkát, azonban jelentősen gyorsítja a folyamatot, 80% feletti hatékonyságú dokumentációs alapot hozva létre. Így a fennmaradó időben az emberi beavatkozás a nagy figyelmet igénylő, alaposabb elemzést tudja elvégezni.

2024. május 18. 13:59

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59