Malcsiner Péter az újonnan megalakult Metacom Holding vezérigazgatója

forrás Prim Online, 2005. december 5. 17:20
Az újonnan megalakult Metacom Holding, a mobil tartalomszolgáltatás, a mobil üzleti megoldások és a mobilfizetés szakértő vállalatcsoportja, Malcsiner Pétert nevezte ki a cég vezérigazgatójává.
A 41 éves szakember a Metacom Holdingot megelőzően az IKO-New Media ügyvezetőjeként dolgozott, előtte az E-Group Europe Plc. vezérigazgató-helyettese, korábban pedig a Multimedia-Max nevű online marketingre, multimédia és e-businessre specializálódott német-magyar vegyes vállalat ügyvezetője és alapítója volt – amely utóbbi céget 2000-ben sikeresen értékesítette.

Malcsiner Péter 15 éves nemzetközi média, ebből közel 8 éves new media tapasztalattal rendelkezik. Az RTL, SAT1, ZDF és ARD televízióknál végzett tevékenysége mellett a legelső németországi online marketing projektekben is vezető szerepet töltött be.
 
Malcsiner Péter első diplomáját a Színház- és Filmművészeti Főiskolán szerezte, ahol Szabó István osztályába járt. Mielőtt az üzleti szférában kezdett el dolgozni, színészként közel 40 sikeres magyar és német filmben szerepelt – alakításait több díjjal jutalmazták. Később a müncheni Mediadesign Akademie multimédia producer szakán diplomázott, majd több felsőfokú tréning elvégzése mellett az angliai Buckinghamshire Chiltern University College / OBS kurzusán szerzett MBA diplomát. Angolul és németül felsőfokon, ezenkívül pedig olasz nyelven beszél. Malcsiner Péter három gyermek apja.
 

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Bővíti a napenergia-kapacitást üllői gyártóüzemében a Lenovo

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 16:57

Ezekkel a gumikkal télen is biztosan célba ér a fuvar!

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője bejelentette új prémium téli gumiabroncsát kisteherautók számára. A Bridgestone a Duravis Van Winter ENLITEN-nel a kisteherautó-flották tulajdonosait támogatja a mindennapi téli felhasználás közben, amellett, hogy segít csökkenteni a teljes tulajdonosi költségüket (azt, hogy a termék a teljes élettartama alatt mennyibe kerül a vállalkozásnak).

2024. május 16. 16:22

A SteelSeries bővíti a gaming életmódhoz tervezett Arctis Nova headset termékcsaládot

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 15:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38