MMS-t olcsón az internetről

forrás Prim Online, 2005. december 20. 17:49
December 14-től a végfelhasználóknak és a vállalati ügyfeleknek is lehetősége nyílik bármelyik magyar mobilhálózatba az SMS után már MMS-t is küldeni az országban a legolcsóbb áron, - a mobilszolgáltatók által üzemeltetett oldalakon kívül - olyan szolgáltatások kíséretében, melyek eddig nem voltak elérhetőek.
A szolgáltatást a DigiCom Média Kft. indította útjára melynek segítségével bármelyik magyar mobilhálózatba küldhető MMS az internetről. Az OlcsoMMS felületén egy saját albumba feltölthetők a számítógépen tárolt képek, hangok, valamint a saját albumon kívül előre feltöltött tartalmak is rendelkezésre állnak, melyekből egy kattintással kiválasztva azonnal elküldhetők MMS-ben. Egyéni MMS-ek létrehozásához rendelkezésre áll egy képszerkesztő alkalmazás, mellyel a képek átméretezhetőek, és feliratozhatóak.

Ha valakinek kérdése lenne, akkor az on-line ügyfélszolgálattól kérhet segítséget. A vállalati ügyfeleknek a nagy mennyiségű MMS kiküldése mellett MMS fogadására is lehetőség van, akár saját webes alkalmazásukba integrálva.

Szolgáltatási díjak:

Az MMS ára minden esetben bruttó 90 Ft alatt van, de a T-Mobile hálózatába 70 Ft alatti ár az érvényes. (Az árak tartalmazzák a 25% ÁFÁ-t)

A 2006. január 1-től 25%-ról 20%-ra változó ÁFA, januártól az MMS árakon is érezhetővé válik, így még kedvezőbb áron küldheti MMS az oldalról.
Az OlcsoMMS a karácsonyi idiszakra készülve, december 20-tól 27-ig az MMS árakból 25% kedvezményt adva kedveskedik felhasználóinak.

Kulcsszavak: MMS onlineszolg mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50