Az LG Electronics új optikai tárolói

forrás Prim Online, 2006. január 13. 14:51
Az LG Electronics a CES 2006 nemzetközi elektronikai kiállításon Super-Multi optikai tároló-termékskálájának legújabb elemeit mutatta be. Az LG elsőként kínált többformátumú optikai tárolót.
12x DVD-RAM

A professzionális felhasználók és a technikához vonzódó felhasználók kedvelt formátuma, a DVD-RAM megbízhatóságáról és kezelhetőségéről ismert, azonban az olvasó és író sebességek számos más formátum mögött kullogtak – egészen mostanáig.
Az LG Super-Multi termékcsaládjának igen jelentős új tagja a GSA-H10N, az első olyan optikai tároló a világon, amely 12x-es sebességgel képes DVD-RAM-ot írni. A Super-Multi GSA-H10N modell remekül fog kiszolgálni minden olyan tárolási igényt, ahol a konzisztencia és az adat- és videó-újraírási képesség nélkülözhetetlen. Mindegy, hogy MP3-ak, videók, digitális képek vagy bármely más nagyméretű fájl biztonsági (back-up) tárolásáról van szó, ez a drive mindennel megbirkózik, méghozzá olyan sebességgel, amelyet idáig nem sokan láthattak. A 12x DVD-RAM írósebességen túl, ez az eszköz 16x írósebességet biztosít mind DVD+R-hez és DVD-R-hez, 8x-ig DVD+RW, 6x-ig DVD-RW, 10x DVD+R DL és 8x DVD-R DL írósebességet.  

ONE TOUCH AV CAPTURE

A mai világban a digitális média fénykorát éli, és előtérbe kerül a merevlemez tárhely, miközben a felhasználók megtöltik számítógépeiket fotókkal, zenével és videó felvételekkel, és új időtöltésükhöz kedvező termékeket várnak el. Az LG külső GSA-5169D Super-Multi drive-ja egy olyan egyetlen gombnyomással indítható AV átvevő készülék, amely a Super-Multi kínálta kompatibilitás és megbízhatóság kényelmét nyújtja audio-video vétellel párosítva, és éppen ezekre a szükségletekre ad választ.
Egyetlen egyszerű gombnyomásra, a GSA-5169D kiemel és áthelyez adatokat, képeket és videót közvetlenül a digitális fényképezőgépből, DVD-videó lejátszóból, kamerából – még a TV-ből is – CD-re vagy DVD-re.  

A gyors írósebesség és a LIGHTSCRIBE technológia bárhová elvihető


Hogy kielégítse korunk fogyasztóinak igényeit, az LG következetesen olyan termékeket fejleszt, amelyek a mindennapi élethez szükséges kényelmet és funkcionalitást biztosítják. Ilyen az új külső GSA-2166D Super-Multi, amellyel 16-szoros sebességgel írhatunk DVD médiát, bárhol.
Az External GSA-2166D Super-Multi sokrétű külső eszköz, írhatunk vele MP3-at, videót, digitális képeket vagy bármilyen nagyméretű fájlt, illetve valamennyi CD és DVD formátumot – ideértve a DVD-RAM-ot – képes olvasni és írni. A 16-szoros írósebességen túl, mind DVD+R mind DVD-R esetében, a készülék írósebessége DVD+RW-hez 8x-ig terjed, DVD-RW-hez 6x-ig és DVD+DL-hez 4x-ig. Azon felhasználók számára, akik díjazzák a kényelmet és a legújabb technológiát, a Super-Multi GSA-2166D-hoz LightScribe tartozik, egy olyan technológia, amelynek segítségével a felhasználó precíz lézercímkét égethet közvetlenül az adott DVD vagy CD lemezre. A GSA-2166D valamennyi funkciója a belső változatban – a GSA-4166B-ben - is megtalálható.

16X Sebesség és 8.5 GB tárhely

Az LG funkciókban gazdag optikai tároló skáláját egészíti ki a GSA-2164D (külső) és a GSA-4167B (belső) modell. Mindkét eszköz 16-szoros írósebességre képes DVD+R és DVD-R esetében, valamint 8.5GB kétrétegű írásra. A GSA-2164D USB 2.0 felhasználói interfésszel van ellátva az egyszerű kapcsolódás érdekében. Ezek a drive-ok is 8x DVD +RW, 6x DVD-RW és 5x DVD-RAM írósebességre képesek.

A keskeny kivitel nemcsak a képernyők kiváltsága

Az LG 2006. évi optikai tároló kínálatát a GSA-4082N Super-Multi teszi teljessé. Ez a szupervékony drive, amely mindössze 5 inch széles és ½ inch magas, 8-szoros DVD+R és DVD-R írósebességet kínál a 8.5GB kétrétegű írás mellé. Csakúgy, mint a többi Super-Multi Drive esetében, a GSA-4082N valamennyi CD és DVD médiával kompatibilis.

sajtóközlemény

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09