Az Apple levédeti a "Mobile Me" márkanevet

Milkovits Gábor, 2006. január 14. 12:15
Az Apple kezdeményezte a sokatmondó „Mobile Me” márkanév levédését az amerikai szabadalmi hivatalnál, újabb táptalajt adva az iPod okostelefon készülékekkel kapcsolatos találgatásoknak.
A sajtóban és különféle internetes fórumokon régóta folynak spekulációk arról, hogy az Apple az iPod zenelejátszók, a Motorola ROKR E1 iTunes mobil, illetve ezzel párhuzamosan általában az okostelefonok sikerén felbuzdulva egy iPod/okostelefon hibrid készülék megjelentetését tervezi, és ez most csak megerősödni látszik az újabb lépés fényében. A beadvány szerint a márkanév számítógép-jellegű eszközökkel, mobilkészülékekkel, mobil tartalomszolgáltatással (zene, mozgóképek, játékok, e-mail, azonnali üzenetküldés), televíziózással, illetve mobiltelefonos és műholdas adatátvitellel kapcsolatos alkalmazásokat fedne le.

Mindez igen sokat sejtet, és ennek alapján egyes hírforrások egy multimédiás tartalmakhoz kapcsolódó Apple virtuális mobilszolgáltatás beindítását sem tartják kizártnak. Az Apple részéről egyelőre nem kommentálták az értesüléseket.
Kulcsszavak: okostelefon iPod Apple

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magas felbontás és fejlett csatlakoztathatóság otthoni és irodai használatra

A kijelzőspecialista AOC büszkén mutatja be új, elegáns QHD modelljét, a B3 sorozat B2C monitorcsaládjának értékorientált kiegészítését. A 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC Q27B3CF2 QHD felbontást (2560x1440) kínál otthoni és irodai környezetbe egyaránt, és elegáns dizájnnal ötvözi a funkcionális kiválóságot. Az olyan funkciók, mint a 100 Hz képfrissítési ráta, az USB-C csatlakoztathatóság (65 W Power Delivery tápellátással) és az Adaptive-Sync lehetővé teszik a produktív és kényelmes munkavégzést – mindezt rendkívül jó árazással kombinálva.

2024. május 23. 18:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17