Az Ericsson és az EMI közösen szolgáltat letöltéseket és csengetési dallamokat Európában

forrás Prim Online, 2006. január 25. 11:54
Az Ericsson lehetővé teszi az európai mobilszolgáltatók számára, hogy csengetési dallamokat és teljes zeneszámletöltéseket terjesszenek az EMI katalógusából Európában, köztük a Coldplay, Faith Evans, a Gorillaz, Norah Jones, KT Tunstall és Robbie Williams, valamint Bebe (Spanyolország), Tiziano Ferro (Olaszország), a Wir Sind Helden (Németország) és Raphael (Franciaország) felvételeit.
A megállapodás értelmében az Ericssonon keresztül körülbelül 12 000 csengetési dallam és 200 000 teljes zeneszám letöltése válik elérhetővé a fogyasztók számára. Az Ericsson Personalized Music Portal (személyre szabott zeneportál) promóciós anyagokat tartalmazó vállalatközi megoldás. Jelenleg ez a szolgáltatók által kereskedelmi forgalomban leggyakrabban alkalmazott, személyre szabott mobil zeneszolgáltatás.

Az Ericsson személyre szabott zeneportálja a médiaszolgáltatások számára kifejlesztett szolgáltatásszállítási platformon (SDP Media) alapul, amelynek segítségével a szolgáltatók könnyen és gyorsan vezethetnek be csengetési dallamokat és teljes zeneszámokat tartalmazó letöltési szolgáltatásokat, alacsony áron. A tartalomszolgáltatók, például az EMI, digitális tartalommal látják el az Ericssont, az Ericsson pedig teljes körű menedzselési szolgáltatás nyújtásában állapodik meg a szolgáltatókkal. Ezáltal a tartalomszolgáltató az új tartalom létrehozására és az azzal kapcsolatos marketingtevékenységre, míg a szolgáltatók a szolgáltatás reklámozására és a számlázásra koncentrálhatnak.
Kulcsszavak: EMI mobilszolg Ericsson

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05