A NextiraOne értékesíti a Polycom és az Alcatel integrált video-együttműködési megoldásait

forrás Prim Online, 2006. március 13. 12:35
A NextiraOne értékesíti Európában a Polycom és az Alcatel együttműködésének keretében kifejlesztett integrált hang-, video- és webkonferencia megoldásait - jelentették be a németországi Hannoverben megrendezett CeBIT kiállításon. A NextiraOne már tizenhat országban szerezte meg a Polycom Certified Service Partner (CSP) minősítést.
Az új megoldás azonnali üzenetküldő szolgáltatáson vagy telefonon keresztül biztosít kapcsolatot a világ különböző táján dolgozó emberek és munkacsoportok között, így lehetővé teszi, hogy mozgóképet is alkalmazó médiatartalommal kiegészített megbeszéléseket tartsanak. A felhasználók egyetlen gombnyomással térhetnek át a kommunikáció egyik formájáról egy másikra.

"A NextiraOne tapasztalata szerint 2005-ben az IP alapú kommunikáció az üzleti világ fő irányvonalába került, ami Európában az IP megoldások értékesítésének 70 százalékos növekedését eredményezte" - mondta Foucault de la Rochere, a NextiraOne értékesítésért, marketingért és szolgáltatásokért felelős alelnöke. "A növekedés egyik legfontosabb hajtóereje az elérhető alkalmazások széles köre. A konferenciaeszközök fontos szerepet játszanak az IP rendszerek piacán, a videoalkalmazások pedig segítik a konferencia minőségének és nyíltságának növelését. A Polycom-mal való együttműködés révén ügyfeleink mérhető üzleti értékhez juthatnak az információs és kommunikációs technológiák használatának köszönhetően" - tette hozzá Rochere.

A Polycom/Alcatel alkalmazás az elsők között szerepel az iparág Session Initiation Protocol (SIP) lehetőségeire alapozó, végpontok közötti videokonferencia- és együttműködési megoldásai sorában. A rendszer egyesíti a Polycom iparági vezető PVX és VSX videokonferencia- és együttműködési rendszereit és az MGC többpontos hidakat az Alcatel OmniPCX Enterprise IP-kommunikációs platformmal, a díjnyertes Alcatel IP Touch telefonokkal és az Alcatel My Teamwork együttműködési alkalmazással, amely az Alcatel integrált, egységesített kommunikációs szoftvercsomagjának része. Az asztali számítógép beköthető a Polycom csoportos, konferenciaszobákba telepített videokonferencia-rendszerei közé - a vállalatokon belül és a vállalatok között egyaránt - az alkalmazások és eszközök zökkenőmentes integrálása érdekében. A felhasználók így közvetlenül kiegészíthetik azonnali üzenetküldő alkalmazásukat és telefonhívásaikat a videomegoldásokkal. A telepítés után a hálózati rendszergazdák az egységes tárcsázási tervek és címtárszolgáltatások segítségével irányíthatják integrált környezetüket.
Kulcsszavak: NextiraOne CeBIT CeBIT 2006

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Telefonunk biztonsága a személyes biztonságunk

Az okostelefonok óriási segítséget jelentenek a hétköznapokban, és a munkától kezdve a szórakozáson át a pénzügyekig mindent intézhetünk rajtuk. Ezzel együtt azonban komoly veszélynek is kitehetjük magunkat – már ha nem figyelünk arra, hogy óvjuk a személyes adatainkat, és illetéktelenek ne férhessenek hozzá készülékünkhöz. Az alábbiak figyelembevételével nemcsak eszközünktől, hanem személyes adatainktól is távol tarthatunk másokat.

2024. május 11. 17:10

Vissza a valóságba a Nokia 3210-zel

25 évvel az eredeti megjelenése után a Human Mobile Devices (HMD) idén újra elhozza a legendás Nokia 3210-et – most megújult, izgalmas "Y2K" arany, tengerkék és sötétszürke színekben. A cél pedig ezúttal sem más, mint összekötni az embereket – csakhogy ezúttal a képernyőtől való elszakítással.

2024. május 8. 15:57

A Rakuten Viber itthon is bevezeti a hívószám azonosítást Android felhasználói számára

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hangalapú kommunikáció globális vezetője bemutatja új hívóazonosító funkcióját, amely nemcsak megvédi a felhasználókat a spamektől, de segítségével a felhasználók maguk dönthetik el, hogy mikor válaszolnak ismeretlen hívásokra. A hívószám-azonosító funkció mostantól Magyarországon is elérhető az Android-felhasználók számára, így ők is élvezhetik az ezzel járó hatékony spam-védelem előnyeit. A hívószám-azonosító funkciónak köszönhetően a Viber-felhasználók egy figyelmeztető üzenetet kapnak a Vibertől, amikor ismeretlen számról érkezik a hívás, amit a rendszer „biztonságosnak” vagy „potenciálisan spamnek” jelöl. 

2024. május 7. 20:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36