"Költséghatékony minőségirányítás" konferencia

ISO rendszerek papírmentesen

forrás Prim Online, 2006. március 20. 16:57
Az iSOlution nevű szoftver piaci bevezetéséhez kapcsolódóan a Globe System Tanácsadó Kft. 2006. március 22-én egynapos konferenciát szervez „Költséghatékony minőségirányítás” címmel, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.
A konferencia helyszíne a Vista Rendezvényközpont (1061 Budapest, Paulay E. u. 9.), a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a globe.system@globesystem.hu e-mail címen vagy a 06/1/213-5702-es fax számon.

A különböző ISO szabványok (9001, 14001 stb.) szerint tanúsított cégek számára komoly problémát jelent a minőségirányítási dokumentumok kezelése, valamint a szabványok által érintett egyéb vállalati folyamatok, feladatok egységes rendszerben történő kezelése. Ezt a problémát felismerve a Globe System Tanácsadó Kft. kifejlesztette a „Globe iSOlution” nevű szoftvert, mely a dokumentumkezelésen túlmenően az összes szabványfejezetet lefedi, így biztosítja a teljes minőségirányítási rendszer egységes kezelését (pl. reklamációkezelés, beszállítói értékelés, erőforrások kezelése, mérőeszközök, belső auditok stb.)

A szoftver több száz minőségirányítási rendszer bevezetésének és tanúsításának tapasztalatait, valamint a tanúsítók ajánlásait figyelembe véve került kialakításra. Legfontosabb előnyei, hogy teljes körű megoldást kínál, magyar nyelvű, integrálható más alkalmazásokkal, több szabvány, integrált rendszerek kezelésére is alkalmas, bővíthető, testreszabható és bevezetése hatékonyság növekedést és jelentős költség megtakarítást eredményez.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50