Cisco-díjak a BT-nek

forrás Prim Online, 2006. április 4. 15:28
A BT bejelentette, hogy „Az Év Európai Piacok Globális Partnere” és „Az Év Európai Menedzselt Szolgáltatások Partnere” díjat nyerte el a kaliforniai San Diego-ban megrendezett Cisco Partner 2006 Konferencián. A BT egymás után második alkalommal kapta „Az Év Menedzselt Szolgáltatások Partnere” címet.
Ezen kívül a BT számos országos díjat is kapott, többek között “Az Év Szolgáltató Partnere Nagy-Britanniában, Írországban, Spanyolországban és Belgiumban”; “Az Év Menedzselt Szolgáltatások Partnere Magyarországon, az Egyesült Királyság és Írország területén”, és “Az Év Gold Partnere Írországban”. A BT leányvállalata, a BTSkyNet, “Az Év Mobil Partnere” díjat nyerte el az Egyesült Királyságban és Írországban.

A díjak tovább erősítik azt a már most is szoros kapcsolatot, amely az 1990-es évekre nyúlik vissza. A siker a BT és a Cisco közös látásmódjának és felismerésének tulajdonítható, miszerint elsőként vezették be a piacra az IP alapú szolgáltatásokat.  Ez a kapcsolat 2003-ban mélyült el, egy, a technológiák még teljesebb összehangolásáról és egy egyedülálló konvergált IP-alapú szolgáltatás-sorozat létrehozásáról szóló megállapodásnak köszönhetően. A Cisco piacvezető technológiáján alapulva ezek a szolgáltatások fejlett hang- és adattermékeket tartalmaznak, mint a BT Multimédia IP Hang és menedzselt IP Telefon Szolgáltatások (MPLS VPN, Multimedia Voice over IP and managed IP telephony services).
Kulcsszavak: díj Cisco +céginfo BT

Így hasznosíthatod újra régi laptopodat a gyerek számára

Van a családban gyerek és van egy régebbi laptopod is? Ahelyett, hogy leadnád a laptopot egy elektronikai hulladékgyűjtőbe vagy elásnád a szekrény mélyére a kacatok közé, miért nem kelted inkább új életre a közeledő gyereknap alkalmából? Egy régi vagy nemrégiben lecserélt laptop nem feltétlenül használhatatlan, ezért a tovább örökítése kiváló módja az újrahasznosításnak. 

2024. május 21. 17:41

Őrizd meg az irányítást biztonságod felett!

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 17:09

IT Fitneszteszt 2024 - idén is megmérik a régió diákjainak digitális készségeit

Idén Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Ukrajna részvételével zajlik a régió nagyszabású, online digitáliskészség-felmérése, az IT Fitneszteszt. Az elsősorban az általános iskola végzős diákjait és a középiskolás korosztályt célzó felmérés nem csupán a kitöltők számára nyújt valós képet a szórakozáson túl a tanulás és más hétköznapi online feladatvégzés terén szerzett gyakorlati ismereteikről, eredményeinek összesítése tanáraik, illetve a szakpolitikusok munkáját is segítheti azáltal, hogy fény derül erősségeikre és a fejlesztendő területekre egyaránt.

2024. május 21. 16:03

Emberszabású robotok a gyárkapuban

Már jövőre megindulhat az első ipari célú humanoid robotok sorozatgyártása. Ezekkel az eszközökkel a manuális tevékenységek több mint fele automatizálható. Az emberszabású robotok bevezető ára 80.000 euró körül várható, de így is nagyjából másfél év alatt megtérül egy ilyen beruházás – mutatta ki tanulmányában a stuttgarti központú Horváth csoport, amelynek magyarországi tagja az IFUA Horváth.

2024. május 21. 16:00

A HONOR leleplezte a vadonatúj HONOR 200 Lite-ot

Már Magyarországon is kapható a vadonatúj HONOR 200 Lite. A sokoldalú okostelefon a felhasználók igényeihez igazodik: kiváló portréfotózási képességekkel, bámulatos kijelzővel, remek hardverrel, elegáns kialakítással és stabil felhasználói élménnyel érkezik.

2024. május 21. 14:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59