ERP: 500 milliós forgalmat remél a Coda Hungary

Kovács Attila, 2006. május 4. 16:11
Több mint ötven hazai ügyfél Coda vállalatrányítási rendszereinek kiszolgálásával és az idei évre tervezett 500 millió forintos forgalom érdekében tett erőfeszítésekkel folytatja tevékenységét a négy hónappal ezelőtt Singular-utódként létrejött hazai Coda-iroda.
A jelenleg 18 főt foglalkoztató Coda Hungary Kft.mai első sajtótájékoztatóján Koleszár Róbert ügyvezető igazgató azt is elmondta, hogy az ő vezetésével és további 5 fővel az angol szoftvercég regionális irodája is a kft. hatáskörében, Budapesten működik.

A főleg többtelephelyes közepes és nagyvállalatok által használt, Windows vagy Unix alapú Coda szoftver rendszerek (ERP:Coda-Financials, Coda-Control; kontrolling: OCRA, Coda-Intelligence, Coda-Analytic Explorer) és szolgáltatások (web szolgáltatások, a SOX-foélyamatot támogató SOA szolgáltatás-orientált architektúra) annak ellenére egyre hangsúlyosabb magyarorsági megjelenésével számol az iroda, hogy nálunk a nyugati országokhoz képest nem annyira a pénzügyi központok használják a Coda megoldásait. A referenciák között található a Cetelem Banmk, Citibank, Auchan, Honda Hungary, Magyar Telekom Csoport, RTL Klub, Teva Csoport.

Koleszár a régiós tervekről a következőket mondta: a regionális terjeszkedést a nemzetközi ügyfeleik kiszolgálára alapozva tervezik; különösen fókuszálnak a középvállalati ügyfélkör további bővítésére teljes körű ERP megoldás szállításával; új üzleti modellek (osztott szolgáltatási központok, új licencelési módok) meghonosítására törekednek.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új jelölés lesz a fenntarthatóság ismérve

Új minősítési kategóriát hozott létre a Siemens az EcoTech megjelöléssel, amivel az iparban, az energiaelosztásban használatos termékeinek fenntarthatósági jellemzőiről ad átfogó képet. Segítségével a vásárlók könnyen megtalálják a számukra egyszerre előnyös és környezetbarát megoldásokat.

2024. május 7. 17:59

A Schneider Electric együttműködik a WageIndicator Foundationnel

Becslések szerint világszinten a munkavállalók mintegy egyharmada kevesebbet keres, mint amennyi a nyugodt, tisztességes megélhetése biztosításához elegendő. A helyzet javítása érdekében összefogásra van szükség, ennek jegyében a Schneider Electric három évre szóló partnerségi megállapodást kötött a WageIndicator Foundation nevű szervezettel.

2024. május 7. 14:53

Díjnyertes Samsung klímamegoldások az MCE 2024-en

A Samsung Electronics Air Conditioner Europe (SEACE) legújabb fejlesztéseivel és termékeivel vett részt a 2024-es Mostra Convegno Expocomfort (MCE) hűtés-fűtéstechnikai szakkiállításon. Az MCE kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a vállalat bemutathassa mind a lakossági, mind a kereskedelmi termék- és szolgáltatáskínálatát a HVAC+R*  területén, amelyeket a kényelem és az összekapcsolhatóság vezérel. A szakkiállításon a Samsung tovább erősíthette iparági pozícióját, a termékeket MCE Kiválósági díjakkal ismerték el, illetve a 2024-es Év Terméke díjat is elnyerte a vállalat.

2024. május 7. 10:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36