SAP-Siemens Financial Services: közös finanszírozási lehetőségek az SAP ügyfeleinek

forrás Prim Online, 2006. augusztus 24. 17:03
Az SAP és a Siemens Financial Services (SFS) komplett finanszírozási megoldást jelentett be. Az SFS által "SAP Financing" néven nyújtott finanszírozási szolgáltatásokat az igénylő ügyfél egyedi cash flow követelményeihez igazítják. A konstrukció az SAP megoldások telepítési projektje során szükséges szoftverek, hardverek, belső/külső rendszerbevezetés és karbantartás költségeit is tartalmazza. Az SAP Financing szolgáltatásai 2006. augusztus 21-től már Magyarországon is igénybe vehetőek.
Napjainkban a cégek minden korábbinál óvatosabban járnak el beruházásaik terén, a finanszírozási kérdések pedig gyakran tovább nehezítik döntésüket az új vállalatirányítási megoldások bevezetésével kapcsolatban. Az összes releváns költséget kiszámítható havi törlesztéssé alakító SAP Financing pontosan erre a problémára reagál. A finanszírozási ajánlat egyszerűsíti a költségvetés-készítés folyamatát, és segít az ügyfeleknek pontosabban előre jelezni a szoftvermegoldások teljes életciklusára vetített összköltségét és beruházás-megtérülését.

Stift László, a Siemens Financial Services Magyarország Country Managere a bejelentés kapcsán elmondta: az SAP Financing által nyújtott finanszírozási lehetőségek alkalmazkodnak mind a meglévő, mind a potenciális SAP ügyfelek egyéni likviditási igényeihez. Az SAP-megoldások flexibilis és mindenekelőtt megfizethető finanszírozási formáját teszik lehetővé, ezáltal biztosítva a tervezett technológiai beruházás gyors megvalósítását.

 Az SAP megoldásaival összefüggő hosszú távú költségeket hétéves periódusra kalkulálják, lehetővé téve a vállalatok számára, hogy hosszú távon tervezhessék meg IT beruházásaikat és jobban megértsék a teljes birtoklási költség (Total Cost of Ownership, TCO) csökkentésére nyújtott lehetőségeket. Emellett a beruházási kalkulátor (Investment Calculator) segítségével a cégek könnyen és gyorsan hozzájuthatnak a finanszírozási információkhoz, pénzügyi szakértő bevonása nélkül.
Kulcsszavak: Siemens SAP

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59