Lexmark X9350: vezeték nélküli, kétoldalas nyomtatást

forrás Prim Online, 2007. február 5. 14:39
A Lexmark bemutatta az új Lexmark X9350 vezeték nélküli irodai kétoldalas nyomtatást kínáló All-in-One eszközét.
A Lexmark X9350 beépített vezeték nélküli kapcsolata a laptop felhasználóknak kedvez, akik a nyomtatás lehetőségét szeretnék élvezni anélkül, hogy nyomtatójukhoz lennének drótozva, és a vezetékes megkötöttségek nélküli munkakörnyezet hívei. Több felhasználós hálózatokban a vezeték nélküli és az Ethernet kapcsolat lehetővé teszi a nyomtatást egyetlen eszközön – közvetlen kapcsolattal illetve anélkül is. Az irodai funkciókat igénylő felhasználók a Lexmark X9350 automatikus kétoldalas nyomtatási funkcióját fogják értékelni, amellyel professzionális formátumú jelentéseket és egyéb dokumentumokat készíthetnek, s egyúttal papírfogyasztásukat is csökkenthetik.

A kiváló nyomtatási minőség számos SOHO felhasználó alapvető igénye, az Evercolor 2 pigment-bázisú technológia elérhetővé teszi a professzionálisan kalibrált nyomtatást. Névjegyektől marketing anyagokon át, szórólapokig és bemutatókig, az Evercolor 2 pigment-bázisú tinták éles, tiszta nyomatokat eredményeznek, amelyek vízzel és szövegkiemelővel vagy más hasonló behatásokkal szemben is ellenállóak. Az Evercolor 2 pigment-bázisú tinták és a Lexmark PerfectFinish fotópapírok együtt kiváló, élénk színei évekig ki nem fakuló nyomatokat eredményeznek.

A Lexmark X9350 letisztult szín- és formavilága erőteljes mechanikát rejt, amely akár 32 fekete-fehér illetve 27 színes A4 oldalt képes kinyomtatni percenként.

A Lexmark X9350 további funkciói

Összetett SOHO-igényekre tervezett hardver:

ˇ    150-lapos bemeneti papírtálca. Opcionális második tálcával e bőséges kapacitás akár megduplázható.
ˇ    PC-független többoldalas faxolás és másolás 50-lapos automatikus adagoló támogatásával.
ˇ    6 cm-es állítható színes LCD kijelző.
ˇ    48-bites síkágyas színes lapolvasó (szkenner) dokumentumok és képek beolvasására, illetve e-mail-be vagy nyomtatásra továbbítására.
ˇ    Vezeték nélküli lapolvasás nyomtatóról a számítógépre vezeték nélküli hálózattal rendelkező felhasználóknak.
ˇ    PC/Mac kompatibilitás a platform-függetlenség érdekében.
ˇ    Akár 4.800x1.200 dpi nyomtatási felbontás.
ˇ    AutoPrint funkció Microsoft Office állományok közvetlen nyomtatására USB tárolóról (flash drive) az X9350 nyomtató-PC host támogatásával.

Lexmark szoftverek a legváltozatosabb igények támogatására

ˇ    A Lexmark saját Productivity Suite szoftvere megkönnyíti a felhasználó számára a különféle nyomtatási és elektronikus formátumok kezelését, beleértve PDF-ek készítését, keresését, nyomtatott dokumentumok beolvasását szerkeszthető szöveggé (OCR).
ˇ    A Lexmark Web Toolbar az internet oldalak tartalmának nyomtatásához nyújt segítséget.
ˇ    A Lexmark saját Fast Pics szoftvere megkönnyíti a felhasználónak fényképei kezelését, nyomtatását és rendezését.

Fényképnyomtatás, gyorsan és kiváló minőségben

ˇ    10x15 cm keret nélküli fotónyomtatás.
ˇ    Vezeték nélküli fotónyomtatás Bluetooth mobiltelefonokról opcionális adapterrel.
ˇ    PC-független nyomtatás memóriakártyákról, PictBridgeTM közvetlen kapcsolattal fényképezőgépről illetve USB tárolóeszközről (flash drive).
ˇ    Fekete-fehér és színes nyomatok akár 27 (ff) illetve 26 (színes) lpp sebességgel.
ˇ    Evercolor 2 pigment-bázisú tinták és PerfectFinish fotópapír együttes alkalmazása a tartós és kiváló fényképek érdekében, amelyek keretben akár 100, albumban akár 200 évig őrzik színüket.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50