Új Nokia 3G zenemobil

Kovács Attila, 2007. március 29. 19:06
A Nokia ma bemutatta a Nokia 5700 XpressMusic készüléket, egy kifejezetten zenére hangolt, elérhető 3G okostelefont. A Nokia 5700 XpressMusic elcsavarható formában jelenik meg, amellyel négy üzemmód: zenelejátszás, 2 megapixeles kamera, videohívás és okostelefon között válthatunk. A zeneközpontú, többféle célra felhasználható készülék előnyeit 3G adatsebességgel ötvöző Nokia 5700 XpressMusic adók és kedvezmények nélküli fogyasztói ára 2007 második negyedévétől várhatóan 350 euró lesz.
A Nokia 5700 XpressMusic elsősorban zenehallgatásra szánt mobilkészülék, amely egy külön audiochipnek köszönheti kiemelkedő zenei teljesítményét. A Nokia 5700 XpressMusic 2 GB-os mikroSD-kártyáján akár 1 500 dal is elfér, amely összesen 86 órányi zenét jelent. Ráadásul a beépített sztereó kihangosítóval másokkal is meghallgattathatjuk a zenéinket, így a Nokia 5700 XpressMusic mindenki akusztikus kedvencévé válik. Az optimalizált zenelejátszó támogatja a lemezborítók megjelenítését, a lejátszási listákat, illetve egy ötsávos ekvalízert és a zenét kísérő grafikákat is.

A Nokia 5700 XpressMusic-kal gyorsan és gond nélkül átmásolhatunk számokat CD-ről és tölthetünk le zenét számítógépről, mert a felhasználók a támogatott digitális formátumok egész sorából, többek között WMA, MP3, eAAC+ és MP4 közül választhatnak. Internetes vásárlás alkalmával is hatalmas a választási lehetőség, mert a Windows Media Player Digital Rights Management (WMDRM) digitális jogkezelést használó összes internetes zeneüzlet a felhasználó rendelkezésére áll. A Nokia 5700 XpressMusic-on emellett a felhasználók Bluetooth sztereó fülhallgatókon, például a BH-501-en, vagy a 3,5 mm-es fülhallgató-adapter segítségével saját kedvenc fülhallgatójukon is élvezhetik felvételeiket.

A 3G és a videó is a csomagba tartozik. A Nokia 5700 XpressMusic azonban nem csupán egyoldalú zenekészülék, hanem 16 millió színárnyalatot megjelenítő és nagyszerű videoképet biztosító kijelzőjével a videofelvételeket is életre kelti. A 3G adatsebességet használó Nokia 5700 XpressMusic-kal a multimédiás tartalmak böngészése, letöltése és streaming letöltése szintén kényelmesebb és gyorsabb. A videohívás-funkciónak és a beépített 2 megapixeles kamerának köszönhetően pedig élményeinket könnyen megoszthatjuk barátainkkal és családtagjainkkal.

A Nokia 5700 XpressMusic S60 szoftveren alapul, így a felhasználók az utólag telepíthető alkalmazások, tartozékok és szolgáltatások széles skálája segítségével szabhatják testre telefonjukat. A szótároktól kezdve a térképszolgáltatásokon keresztül a podcasting alkalmazásokig több ezer hasznos vagy egyszerűen nagyon szórakoztató programmal bővíthető tovább a készülék funkciókészlete. Az S60 készülékeken egyszerre több program is futhat, így a felhasználók kedvenc zenéjüket hallgatva szörfözhetnek a legkedveltebb internetoldalaikon. A Nokia 5700 XpressMusic ízlés szerint cserélhető témáival, video-csengőhangjaival és háttérképeivel tulajdonosának stílusát is kifejezi.
Kulcsszavak: Nokia mobiltelefon

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vissza a valóságba a Nokia 3210-zel

25 évvel az eredeti megjelenése után a Human Mobile Devices (HMD) idén újra elhozza a legendás Nokia 3210-et – most megújult, izgalmas "Y2K" arany, tengerkék és sötétszürke színekben. A cél pedig ezúttal sem más, mint összekötni az embereket – csakhogy ezúttal a képernyőtől való elszakítással.

2024. május 8. 15:57

A Rakuten Viber itthon is bevezeti a hívószám azonosítást Android felhasználói számára

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hangalapú kommunikáció globális vezetője bemutatja új hívóazonosító funkcióját, amely nemcsak megvédi a felhasználókat a spamektől, de segítségével a felhasználók maguk dönthetik el, hogy mikor válaszolnak ismeretlen hívásokra. A hívószám-azonosító funkció mostantól Magyarországon is elérhető az Android-felhasználók számára, így ők is élvezhetik az ezzel járó hatékony spam-védelem előnyeit. A hívószám-azonosító funkciónak köszönhetően a Viber-felhasználók egy figyelmeztető üzenetet kapnak a Vibertől, amikor ismeretlen számról érkezik a hívás, amit a rendszer „biztonságosnak” vagy „potenciálisan spamnek” jelöl. 

2024. május 7. 20:30

Megérkeztek a HMD legújabb nyomógombos telefonjai

Ínycsiklandó tech csemegével készült a Human Mobile Devices (HMD), a ​ vállalat ugyanis épp most mutatta be legújabb kreációját, egy különleges klasszikus telefonokból álló válogatást a Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G készülékekből. A három kis nyomógombos csoda a szivárvány színeiben érkezik, 23 990 Ft fogyasztó árról indulva.

2024. május 1. 16:10

A tíz gigabites 5.5G-t használó innovatív eszközöket mutatott be Budapesten a Huawei

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

2024. április 29. 19:48

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36