Dell: adatbiztonsági megoldás kis-és középvállalatoknak

forrás Prim Online, 2007. április 18. 18:16
A Dell a mai napon bemutatta Dell PowerVault LTO-4 szabványra épülő adatbiztonsági megoldását, mely a piacon elsőként nyújt lehetőséget LTO-4 technológián alapuló mentéshez. A Dell PowerVault LTO-4-120 továbbfejlesztett archiváló technológiát biztosít, valamint lehetővé teszi az eszközszintű titkosítást.
A Dell bemutatta legújabb adatbiztonsági megoldását, a Dell PowerVault LTO-4-120-at. A Dell legújabb termékével tovább növelte adatbiztonsági szolgáltatásainak számát. A Dell PowerVault LTO-4-120 meghajtók a korábbi archiváló megoldások mellett a hardver szintű titkosítást is lehetővé teszik a vállalatok számára. Ilyen magas szintű adatbiztonsági szolgáltatás, amelyet a Dell legújabb terméke a PowerVault LTO-4-120 nyújt, korábban nem volt elérhető az EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) országaiban.

A Dell PowerVault LTO-4-120 lemezek a Linear Tape-Open (LTO) Ultrium formátum legújabb generációjának képviselői. Az LTO technológia magas szintű skálázhatóságot, automatizálhatóságot és teljesítményt biztosít, valamint az LTO az egyetlen nagy kapacitású formátum, amely széleskörűen alkalmazható a legkülönbözőbb adattárolási megoldások kialakításában.

A PowerVault LTO-4-120 legfőbb jellemzői:
  • Nagyobb biztonság: A PowerVault LTO-4-120 az első szalagos adattároló, amely lehetővé teszi a hardver szintű titkosítást, ezáltal csökkenti a kockázatát, hogy az üzletileg kritikusnak számító adatokhoz engedély nélkül hozzáférjenek. Annak köszönhetően, hogy az LTO-4-120 esetében a kazetta hordozható és az archivált adatokat gyakran külső helyen tárolják, a PowerVault LTO-4-120 mind a belső- mind a külső adatvesztéssel szemben is védelmet nyújt.
  • Nagyobb kapacitás/ jobb teljesítmény: Az LTO-4-120 lemezek a korábbi generációjú LTO-3-80-hoz képest kétszer nagyobb kapacitást nyújtanak –800 GB native-, 50 százalékos teljesítménynövekedés mellett. Akár 120MB/sec teljesítmény mellett akár egyharmadára csökkenhet az adat-visszaállítás időtartama, így növelhető az archiválási hatékonyság. Mindez rövidebb hálózati állásidőt és tökéletesített tárolási hatékonyságot biztosít.
  • Generációk közti kompatibilitás: A szabványosított LTO technológia garantálja az alulról és felülről kompatibilitást valamint, beszállító-semlegességet is. Az LTO-4-120 olvasás/írás szempontjából is kompatibilis az előző generációs termékekkel, valamint olvasási kompatibilitást nyújt két generációval korábbi termékek esetében. Ezáltal az ügyfelek szinte észrevétlenül bővíthetik archiváló rendszerük kapacitását és teljesítményét.
Kulcsszavak: adattárolás Dell

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Schneider Electric együttműködik a WageIndicator Foundationnel

Becslések szerint világszinten a munkavállalók mintegy egyharmada kevesebbet keres, mint amennyi a nyugodt, tisztességes megélhetése biztosításához elegendő. A helyzet javítása érdekében összefogásra van szükség, ennek jegyében a Schneider Electric három évre szóló partnerségi megállapodást kötött a WageIndicator Foundation nevű szervezettel.

2024. május 7. 14:53

Díjnyertes Samsung klímamegoldások az MCE 2024-en

A Samsung Electronics Air Conditioner Europe (SEACE) legújabb fejlesztéseivel és termékeivel vett részt a 2024-es Mostra Convegno Expocomfort (MCE) hűtés-fűtéstechnikai szakkiállításon. Az MCE kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a vállalat bemutathassa mind a lakossági, mind a kereskedelmi termék- és szolgáltatáskínálatát a HVAC+R*  területén, amelyeket a kényelem és az összekapcsolhatóság vezérel. A szakkiállításon a Samsung tovább erősíthette iparági pozícióját, a termékeket MCE Kiválósági díjakkal ismerték el, illetve a 2024-es Év Terméke díjat is elnyerte a vállalat.

2024. május 7. 10:24

Indul a K&H STEM pályázat: az IT hallgatók innovatív megoldásait várják

Technológiai pályázatot hirdet a K&H a hazai IT képzést nyújtó felsőoktatási intézmények hallgatói számára, hogy elismerje azon fiatal szakembereket, akik kiemelkedő szakmai, tudományos dolgozataikkal hozzájárulnak az új, innovatív megoldások kitalálásához és inspirációként szolgálnak mások számára. A közel 2 millió forint anyagi támogatást és szakmai projektmunkában való részvételi lehetőséget biztosító pályázatra alap- és mesterképzés kategóriákban, összesen 8 témakörben – köztük AI, fintech és felhőtechnológiában – lehet jelentkezni itt.

2024. május 6. 19:53

Elmaradnak a nemzetközi átlagtól automatizálás és AI terén a magyar cégek

A vállalatok többsége digitálisan még éretlen, ha a HR folyamatok automatizációjáról van szó – derült ki egy friss felmérésből. A munkavállalók azonban korántsem tartanak annyira az AI előretörésétől, mint gondolnánk: mindössze tíz százalékuk gondolja azt, hogy a mesterséges intelligencia ténylegesen veszélyeztetné az állását. A kutatás arra a kérdésre kereste a választ, hogy a technológia gyors ütemű változása mellett mire számíthatnak az álláskeresők, a munkavállalók és a munkaadók a közeljövőben. 

2024. május 6. 18:10

Növényvédelmi drónpilótaképzést indít a Széchenyi-egyetem, az ABZ Drone és a CloudIA

A Széchenyi István Egyetem, az ABZ Drone Kft. és a Cloud for Intelligent Airplace Zrt. (CloudIA) együttműködési megállapodást kötöttek, amelynek keretében növényvédelmi drónpilóta-képzést indítanak, először május végén. Az oktatás az Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karon valósul meg, elérhetővé téve a legmagasabb szintű drónképzést a régió szakemberei számára.

2024. május 6. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36