Kisebb iPhone a tömegeknek?

Milkovits Gábor, 2007. május 15. 08:47
Sajtóértesülések szerint az Apple olyan szabadalmi pályázatot nyújtott be az illetékes hivatalhoz, amely az ismert iPhone okostelefon kisebb és egyszerűbb verziójának tervét engedi sejtetni.
Szakemberek, elemzők és laikusok egy ideje valószínűsítik, hogy az Apple a rengeteg látványos funkcióval felruházott, és ennek megfelelően magas árú iPhone mellett hasonló megjelenésű, és szintén zeneközpontú, ám jóval egyszerűbb mobilkészülékeket is piacra dob a jövőben. Annyi bizonyos, hogy a rendkívül telített és igen éles versenyt diktáló mobilpiacon veszélyes egyetlen, ráadásul nem kifejezetten tömegtermékre alapozni, emellett pedig kézenfekvő példaként kínálkozik maga az iPod, amelynek ma már számtalan változata kapható.

Ötletes Apple-rajongók már elő is álltak az „iPhone Nano” és az „iPhone Shuffle” elképzelésével, amelyek természetesen csak találgatások; az Apple a hivatalos premier előtt gyakorlatilag soha nem nyilatkozik konkrét terveiről, így a képen szereplő kicsinyített iPhone verziók is hamisak.
Kulcsszavak: Apple mobiltelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Telefonunk biztonsága a személyes biztonságunk

Az okostelefonok óriási segítséget jelentenek a hétköznapokban, és a munkától kezdve a szórakozáson át a pénzügyekig mindent intézhetünk rajtuk. Ezzel együtt azonban komoly veszélynek is kitehetjük magunkat – már ha nem figyelünk arra, hogy óvjuk a személyes adatainkat, és illetéktelenek ne férhessenek hozzá készülékünkhöz. Az alábbiak figyelembevételével nemcsak eszközünktől, hanem személyes adatainktól is távol tarthatunk másokat.

2024. május 11. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36