T-Mobile szélessávú 3G/HSDPA hálózat már 41 városban

forrás Prim Online, 2007. június 11. 11:39

Újabb 14 városban, összesen pedig már 41 településen érhető el a T-Mobile szélessávú 3G/HSDPA hálózata. Az eddigieken túl Budakeszin, Balatonszéplakon, Kaposváron, Nyíregyházán, Székesfehérváron, Szombathelyen, Taksonyban, Tihanyban, Salgótarjánban, Szekszárdon, Zalaegerszegen, Ürömön, Dunakeszin és Veresegyházán is T-Mobile szélessávon lehet netezni.

A piacvezető mobilcég ügyfelei így még több helyen akár 3,6 Mbps adatátviteli sebességgel böngészhetik a világhálót, és az ország egyre nagyobb részén használhatják ki a nemrég megújult mobilinternetes díjcsomagok előnyeit. Új, 1 vagy 2 éves előfizetés vásárlása esetén pedig év végéig fél áron - a 2 GB-os internet díjcsomagok esetén pl. havi 2895 forintért - internetezhetnek.

A mobilinternet előnye, hogy versenyképes áron a 3G/HSDPA hálózattal lefedett területeken nagy sávszélességű hozzáférést biztosít úgy, hogy közben az ügyfél szabadon mozoghat. Azaz notebookját és vele az internet-hozzáférést akár a balatoni nyaralásra is magával viheti. Ráadásul a mobilinternethez könnyű hozzájutni, a megvásárlást követően azonnal él az internetkapcsolat, és aki most fizetne elő internetre, vagy a meglévőt cserélné újabbra, annak a T-Mobile teljes körű akciós ajánlata (notebook+netkárya+mobilinternet) jelentősen egyszerűsíti az első lépések megtételét.

A T-Mobile idén jelentősen bővíti szélessávú hálózatát, és a sávszélességet is. A sikeres teszteket követően budapesti szélessávú hálózatának egy részén már maximum 7,2 Mbps sebességű letöltési, és 1,45 Mbps feltöltési sebességet biztosít.

Kulcsszavak: HSDPA UMTS T-mobile-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05