Új írható Verbatim CD és DVD lemezek az egészségügynek

forrás Prim Online, 2007. június 18. 11:33

Az adattárolásra specializálódott Verbatim a közelmúltban terjesztette ki portfolióját olyan írható CD-R és DVD-R lemezekkel, amelyek különösen az egészségügyi szektorbeli alkalmazásra lettek kifejlesztve. Ezzel a lépéssel a gyártó a fontos egészségügyi adatok tárolására szolgáló magas minőségű tárolók iránti megnövekedett igényre kíván reagálni. A kiváló minőségű Verbatim MediDisc széria megbízható megoldást nyújt a klinikai és más orvosi területen történő alkalmazásra.

A páciensek adatainak biztonságos archiválása különösen fontos szerepet tölt be az egészségügyben. A Verbatim MediDisc Medical Grade CD-R és DVD-R lemezei megfelelnek az egészségügyben alkalmazott adattárolási szabványok szigorú előírásainak. A Verbatim MediDisc termékei továbbá DICOM-kompatibilisek (Digital Imaging and Communications in Medicine szabvány) és ezért alkalmasak minden HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) rendszerben való alkalmazásra.

A MediDisc a Verbatim innovatív felületkezelési technológiájának köszönhetően egyedülállóan sérülésmentes és megbízható. A Mitsubishi Chemicals által szabadalmaztatott Metal Azo technológiának köszönhetően a Verbatim MediDisc-ek száz százalékban hibamentes adattárolást és adatmegőrzést biztosítanak, továbbá a tárolt adatokat megóvják a környezeti hatásoktól. “Innovatív bevonatuknak köszönhetően a Verbatim MediDisc-ek egyedülállóan időtállóak, ezért sokéves folyamatos használatra is ideális, megbízható megoldást nyújtanak. A Verbatim rendkívül szigorú gyártási előírásainak köszönhetően a Verbatim minden egyes adathordozó minőségét garantálja, és bátran ajánlja azokat az egészségügy területén történő adattárolásra” – mondta el Torsten Leye, a Verbatim optikai tárolókra szakosodott EUMEA marketingmenedzsere.

A Verbatim MediDisc CD-R lemez 700 MB-os kapacitást biztosít 52-szeres gyorsaságú írhatóság mellett, míg a Verbatim MediDisc DVD-R termék 4,7 GB-nyi adat tárolására alkalmas, nyolcszoros sebességű írhatóság mellett, és a piacon található valamennyi DVD íróval kompatibilis.

Kulcsszavak: egészségügy DVD CD Verbatim

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05