Új vezető a Microsoft Magyarország élén

forrás Prim Online, 2007. július 10. 15:10

A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy Drajkó Lászlót nevezik ki a Microsoft Magyarország új ügyvezető igazgatójának. Drajkó a Microsoft Közép-Kelet-Európáért felelős alelnökének, Vahé Torossiannak tartozik majd közvetlen beszámolási kötelezettséggel. Az új ügyvezető igazgató szeptember 15-én foglalja el pozícióját.

Drajkó László 2004 óta a Graphisoft nemzetközi disztribúciós csatornájának értékesítési igazgatói posztját töltötte be. A Graphisoft főként az általuk fejlesztett Virtual Building megoldások révén széles körben ismert, mint a világ vezető építőipari modell-alapú szoftvergyártója és szolgáltatója. A Graphisofthoz való csatlakozása előtt Drajkó az Axelero Internet Rt., mai nevén T-Online Hungary vezérigazgatója volt.

Drajkó László Vityi Pétert váltja a Microsoft Magyarország ügyvezetői posztján, akit a Microsoft Közép-Kelet-európai régió nagyvállalati értékesítési stratégiáért felelős igazgatójává neveztek ki. A Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatójaként Vityi Péter rendkívül fontos szerepet töltött be a leányvállalat elmúlt 7 évének sikereiben. Vityi Péter vezetése alatt a Microsoft Magyarország kétszer - 2003-ban és 2006-ban - is elnyerte a Legjobb Munkahely díját, Vityi Pétert pedig 2004-ben az „Év Menedzserének” választotta az Informatikai Vállalkozások Szövetsége.

Kulcsszavak: +céginfo CIO Microsoft-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50