Három szabványú TV-kártya család

forrás Prim Online, 2007. július 23. 08:35

Az Animation Technologies a multimédiás video eszközök vezető fejlesztője bemutatta három szabványú TV kártyáit. A Trio termékcsalád PC TV kártyát foglal magába, mely digitális műholdas (DVB-S), digitális földi (DVB-T) és analóg TV jelek fogadására képes, ez mellett FM rádió funkcióval rendelkezik, és képes külső forrásból video jelet fogadni S-Video vagy composite videon keresztül. Így csak egyetlen kártyát kell vásárolnunk, és többféle jel fogadásával a környezetünkben elérhető összes csatornát nézhetjük.

FlyTV Express X1 MST-STA2 – A LifeView’ Trio termékcsaládjának kulcsterméke a FlyTV Express X1 MST-STA2, mely egy PCIe x1 kártya LifeView MST technológiával, melynek köszönhetően digitális műholdas adást, digitális földi adást és analóg TV adást is nézhetünk egyidejűleg a megnövelt PIP funkciónak köszönhetően. A helyi híreket az analóg TV csatornákon, a sport műsorokat a digitális földi csatornákon nézhetjük, a világ különböző csatornáinak TV show-it pedig a digitális műholdas jelfogadás segítségével élvezhetjük egy időben, egy képernyőn. A FlyTV Express X1 MST-STA2 egyben kettős analóg tunerrel is rendelkezik, mellyel két csatornát is nézhetünk kép a képben funkcióval.

FlyDVB Trio
– A LifeView hagyományos háromféle jelet fogadó TV kártyája, a FlyDVB Trio Vista minősített PCI kártya, mely digitális és analóg TV/video jeleket is képes fogadni és közvetíteni egy időben. Felvehetjük a digitális műholdas adást miközben egy helyi műsort nézünk az analóg TV-n, vagy filmet nézhetünk a digitális csatornán, míg filmet rögzítünk digitális kamkóderről S-video bemeneten keresztül. A két filmet akár kép a képben módon, egymás mellett, vagy két mozgatható, méretezhető ablakban is nézhetjük.

FlyDVB Trio CardBus
– A FlyDVB Trio CardBus a laptop felhasználók számára kínálja a FlyDVB Trio kártyák minden előnyét, a környezetükben fogható összes TV csatorna műsorát. Teljes beépített video bemenetek leegyszerűsítik a külső video forráshoz való kapcsolódást, így a FlyDVB Trio CardBus egy notebookot mobil video stúdióvá képes varázsolni. A csomag egyben tartalmaz egy hordozható DVB-T antennát is, így a notebook felhasználók élvezhetik a digitális műholdas TV műsorokat is útközben.

További információ: www.alphasonic.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09