Ingram Micro CEE: új üzletvezető

forrás Prim Online, 2007. augusztus 22. 11:07

Erich Bernscherer 52 éves mérnök, az Ingram Micro Ausztria ügyvezető igazgatója július 1-jétől az osztrák üzletrész mellett Svájcért és Magyarországért is felelős. Közvetlen igazgatása alá tartoznak a helyi ügyvezető igazgatók, Csáki Attila (Ingram Micro Magyarország), valamint Joe Feierabend (Ingram Micro Schweiz).

Erich Bernscherer 1994 óta dolgozik a cégnél, és 2001 óta egyedüli ügyvezető igazgatója az Ingram Micro Ausztriának. Ezelőtt az Ingram Macrotont vezette, amely az Ingram Micro Ausztria elődje. Az európai menedzsmentcsapat új tagjaként közvetlenül Hans Koppen, az Ingram Micro Europe elnöke felé tartozik beszámolási felelősséggel.

Bernscherer Salzburgban született, a Grazi Műszaki Egyetemen végzett gépészmérnöki és közgazdász szakon, és ügyvezető igazgatói pozíciója előtt a vétel, marketing- és sales-területeket vezette az Ingram Micrónál. Az ő vezetése alatt érte el a cég az elmúlt évek sikereit, és vált Ausztria vezető IT-nagykereskedésévé.

Aki egy ilyen fergeteges gyorsasággal fejlődő üzletágban dolgozik, szívesen keresi a kiegyenlítő kikapcsolódást a sportban: Erich Bernscherer szenvedélyes hegymászó és futó. Hétvégén jó szélviszonyok esetén második otthonában, Burgenlandban, a Fertő tavon üdül katamaránján, a természetben kapcsolódik ki, vagy megkóstol egy pohár jó vörösbort.

Kulcsszavak: Ingram Micro CIO

Infotársadalom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tárolási- és hálózati megoldásokat mutat be a QNAP

A QNAP Systems, Inc. (QNAP), a számítási-, hálózatépítési és tárolási megoldások vezető innovátora részt vesz a COMPUTEX TAIPEI 2024-en (Nangang Exhibition Center, 1-es csarnok, J0628 stand), hogy átfogó informatikai megoldásokat mutasson be, beleértve az AI-alapú fájlkezelést és felügyeletet, a magas rendelkezésre állású rendszereket, a myQNAPcloud One felhőtárhelyet, a 25 GbE-s eszközöket és a Thunderbolt 4 NAS-t videószerkesztéshez, a gyártási végrehajtórendszer-megoldásokat (MES) és még sok mást.

2024. június 3. 20:05

Friss kutatás: ezeket a háztartási gépeket veszik a magyarok

A magyarok rendkívül árérzékenyek, ha háztartásigép-vásárlásról van szó: akkor vesznek csak újat, ha elromlott a régi, a vásárlásnál pedig az ár és az energiafogyasztás a legfontosabb tényezők. Mikrohullámú sütő szinte minden háztartásban van, az air fryer pedig népszerűbb, mint a kenyérsütőgép. Nem bízunk a márkaszervizekben, de a szerelő szavára nagyon adunk. A Gorenje legfrissebb, hazai reprezentatív kutatása a magyarok háztartásigép-vásárlási szokásait vizsgálta.

2024. június 3. 18:26

Figyelem: Yettel feltöltőkártyások adataira utaznak online csalók

Yettel feltöltőkártyás ügyfeleket célzó csaló weboldal bukkant fel az interneten, melynek célja, hogy megszerezze az egyenlegfeltöltést kezdeményező ügyfelek bankkártya-adatait. A hamis weboldal megtévesztésig hasonlít a szolgáltató eredeti weboldalára, ám a címsorban yettell.com szerepel, azaz két „L” betű és „.com” végződésű a webcím: bár a felület teljes mértékben a Yettel arculati elemeit használja, ebben az esetben átverésről van szó. A Yettel saját mobilinternet-hálózatán kizárta a csaló weboldal elérhetőségét.

2024. június 3. 17:00

A Continental veszprémi és budapesti telephelyét is díjazták az idei Év Gyára Projektversenyen

A Continental két gyárát is rangos elismeréssel díjazta az „Év Gyára Projektverseny 2024” szakmai zsűrije. A technológiai vállalat veszprémi telephelye – mely idén másodjára vett részt a megmérettetésen – osztott győzelmet ért el Az év gyártási/termelési projektje kategóriában, illetve döntőbe jutott Az év leginnovatívabb projektje a gyártásban, valamint Az év HR projektje az iparban kategóriákban.

2024. június 3. 14:40

Airbnb helyett autóbérlés: pénzkereseti lehetőségek az autóddal

A használtautó-piac évek óta nehéz helyzetben van, a használt gépjárművek egyre drágábbak, ráadásul csökken a választék belőlük és nő a várakozási idő rájuk. Az új gépjárművek, különösen az elektromos autók vásárlásakor pedig pár év alatt többmilliós értékcsökkenéssel kell számolniuk a vevőknek. Érthető, hogy élénkül a kereslet a bérautók iránt. 

2024. június 3. 11:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47