OKI: jönnek a B2000-esek

Kovács Attila, 2007. szeptember 10. 19:08

Az OKI Printing Solutions szeptemberben vezeti be a B2000-es sorozatot, amellyel a megbízható és minőségi fekete-fehér nyomtatás mostantól bárki számára elérhető lesz. Az új irodai gépet elsősorban sok nyomtatásra és összetett feladatok megoldására tervezték.

A B2000-es sorozat modelljei 30 százalékkal kisebbek a versenytársak nyomtatóinál. A gépek nagyon kis alapzattal rendelkeznek, így ideális megoldást nyújtanak a kisebb irodák számára is.

Emellett, a könnyű B2000-es sorozat rugalmasan alkalmazkodik a kisvállalkozások változó üzleti igényeihez, mivel jóval könnyebb, mint a versenytárs modellek, így rendkívül könnyen szállítható.

A B2000-es sorozat – amely a B2200-as és B2400-as modelleket tartalmazza – előnyei között szerepel az öt másodperc alatt történő első nyomtatás és a percenkénti húsz oldal nyomtatása, valamint a gyors és nagy teljesítményű professzionális minőségű nyomtatás. A B2400-as modell ráadásul azon vállalkozások számára is ideális, amelyek összetettebb grafikai munkát is végeznek, mivel eleve rendelkezik PCL kártyával és létezik hálózati verziója is.

A B2200-as és B2400-as modellek a B4100-as nyomtatók helyébe lépnek. Az új modellek az OKI Printing Solutions  E3 – azaz erős, eszes és egyszerű – dizájn-filózófiáját ötvözik. A B2000-es modellek összességében minden fekete-fehér nyomtatási igényt kielégítenek, az üzleti felhasználók így biztosan megtalálják a számukra megfelelőt a két professzionális minőségű kompakt asztali modell közül.

A B2000-es sorozat felhasználói olyan beépített szolgáltatásokkal is rendelkeznek, mint az AskOKI, a PrintSuperVision és a Template Manager. Ezek a kiegészítő szolgáltatások egyszerűvé teszik a különböző dokumentumok elkészítését, rendezését és nyomtatást.

A B2000-es sorozat kiváló, professzionális fekete-fehér nyomtatást nyújt a kis hellyel rendelkező vállalkozások számára, mivel kiválóan bizonyítja, hogy a helykorlát nem jelenti azt, hogy a felhasználónak rosszabb teljesítménnyel kellene beérnie.

Ezek a modellek tovább viszik az OKI Printing Solutions hagyományait: a kiváló minőségű fekete-fehér nyomtatók továbbra is a vállalat innovatív LED nyomtatófej-technológiájára és az új dizájn-filozófiára épülnek.

Az összes B2000-es modell az OKI Printing Solutions egyedi LED technológiája alapján készült, ami garantálja a nyomtató hosszú élettartamát.

B2000-es sorozat legfontosabb jellemzői:

  • A mérete 30 százalékkal kisebb, mint a versenytárs modelleké
  • Könnyű, mindössze 4,8 kilogrammot nyom, vagyis körülbelül fél kilogrammal könnyebb, mint a versenytárs modellek, így egyszerűen szállítható az üzleti helyszínek között
  • Kis alapterülettel rendelkezik
  • A B2200-as és a B2400-es modell a nyomtatási sebessége percenként 20 oldal
  • Az első lap kinyomtatása 5 másodpercbe telik
  • OKI Printing Solutions LED nyomtatófeje kiváló minőségű, professzionális, 1200x600dpi nyomtatást jelent
  • A LED nyomtatófej életre szóló garanciát jelent
  • Egyszerűen használható az Ask OKI-val és az olyan ingyenes szolgáltatásokkal, mint a PrintSuperVision és a Template Manager
  • Egyszerűen üzembe helyezhető
  • A B2200-es modell standard GDI-t alkalmaz, amely lecsökkenti a gyors és hatékony nyomtatás feldolgozását
  • A B2400-es modell eleve rendelkezik a PCL előnyével is, így még inkább alkalmas komplex grafikai munkára is
  • A B2400-es modellnek már létezik hálózati verziója is


A B2200-as modell várható kiskereskedelmi ára nettó 29 500 forint lesz, a B2400-as modell pedig netto 36 900 forintért kapható majd. A termékek az OKI Printing Solutions hivatalos viszonteladóitól 2007. szeptemberétől szerezhetők be.

Kulcsszavak: OKI printer

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mennyire vannak biztonságban a jelszóval védett adataink?

Manapság egyre több és egyre nagyobb volumenűek az adatlopások, ráadásul az adatszivárgások egyre többe is kerülnek a szervezetek számára. A technológiai újításoknak köszönhetően a kibertámadások napról napra kifinomultabbak, és a legerősebb jelszót is feltörik. Ennek ellenére továbbra is ez a vállalatok által leggyakrabban használt biztonsági módszer világszerte.

2024. május 3. 09:54

A tíz gigabites 5.5G-t használó innovatív eszközöket mutatott be Budapesten a Huawei

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

2024. április 29. 19:48

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

A Zyxel Networks fokozza a kiberbiztonságot, hogy megfeleljen a NIS2 irányelvnek

Tekintettel a kiberfenyegetések növekvő gyakoriságára és összetettségére, az EU 2016 óta hatályos NIS-irányelve ma már nem felel meg mindezeknek. Az új iteráció, amely 2024. október 18-án lép életbe, lehetőséget kínál a kiberbiztonsági erőfeszítések fokozására. A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szolgáltatója olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az NIS2 irányelv követelményeinek, és hatékony védelmet nyújtanak a fejlett támadásokkal szemben.

2024. április 27. 12:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14