Icon7 perifériákat kínál az AlphaSonicl

Kovács Attila, 2008. július 22. 11:07

Különleges kialakítású és szolgáltatású perifériákat mutatott be az AlphaSonic Kft. által képviselt Icon7 Magyarországon. A gyártó a Sentido billentyűzet és egér kombó, valamint a Cyris T600 webkamera bemutatásával teljesen felhasználóbarát és maximális kényelmet biztosító beviteli perifériákat kínál, melyek ötvözik a modern dizájnt és technológiát a kezelhetőség egyszerűségével. A Nyugat-Európában népszerű gyártó a közeljövőben számítógép-játékosoknak szánt több termék bevezetését is tervezi.

Az Icon7 Sentido kombó és a Cyris T600 webkamera perifériái különleges felhasználóbarát kialakítással rendelkeznek, anyagukban, formájukban, funkciójukban maximális kényelmet és a használat egyszerűségét hordozzák. A Sentido billentyűzet és egér kombinációja, amely vezeték nélkül kapcsolódik a számítógéphez. A kombó modern kialakítást kapott. A billentyűzet formája illeszkedik az ujjakhoz, kényelmes tenyértámaszt kínál, a billentyűk és gyorsbillentyűk mérete és elhelyezése a lehető legkényelmesebb és legegyszerűbb használatot nyújtja. A billentyűzet Smooth Easy Touch borítást kapott, mely a notebook gépek érintőpadjához hasonlóan kellemes tapintású. A FastFint funkció a billentyűzet színezetére utal, és abban segít, hogy gyorsan megtaláljuk azt a billentyűt, amire az adott pillanatban szükség van. Az egér szintén a teljes kényelmet szolgálja tenyértámasszal, csúszásmentes bevonattal és a tenyérhez illeszkedő formával, mérettel. A kombó vezeték nélkül 2,4 GHz-es frekvencián kapcsolódik a számítógéphez, mely felismeri az ezen a sávon működő más eszközöket. Titkosítja az adatátvitelt, és kiküszöböli az interferencia-zavarból eredő késéseket.

A Cyris T600 webkamerát azoknak a sokat utazó felhasználóknak tervezték, akik mindig szeretnének elérhetők lenni. A webkamera könnyen hordozható, kis lappá hajható össze, mely kihajtva a SmartTwist kialakításnak köszönhetően 360 fokban fordul el. A Cyris T600 1,3 megapixeles felbontást, és kiváló minőségű képeket kínál. Az extra funkciók arcfókuszt, képminőség-javítást és szórakoztató hatások beszúrását támogatják.

Az Icon7 termékei már kaphatók Magyarországon. Ajánlott bruttó végfelhasználói áruk: Sentido kombó – 15.700 Ft, Cyris T600 webkamera – 12.000 Ft.

További információ: www.icon7.com és www.alphasonic.com

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05