Új robusztus táblagép a Fujitsu Siemens-től

Mészáros Péter, 2008. december 8. 11:27

A Fujitsu Siemens Computers a 2008. november 12-én és 13-án megrendezett augsburgi VISIT kiállításon mutatta be legújabb táblagépét. A mindössze 1,6 kg súlyú STYLISTIC ST6012 fejlett technológiával dolgozik.

Az Intel Centrino 2 processzortechnológiára épülő, nagy sebességű 3G/UMTS kommunikációt is támogató gép processzorteljesítménye felülmúlja elődeiét. Maximális akkumulátor-üzemideje kilenc óra. 12,1 hüvelykes, matt (anti-glare) kijelzője és könnyen kezelhető tolla bel- és kültéren is tökéletes munkaeszközzé teszi a nagy rugalmasságot igénylő értékesítők, biztosítási szakemberek, egészségügyi dolgozók, földmérők és más mobil felhasználók számára. A STYLISTIC ST6012 már jelenleg is rendelhető.

A jól felszerelt táblagépek teljesítményével és összes előnyével rendelkező, új STYLISTIC ST6012 különleges tolla és tábla-kialakítása támogatja a hagyományos papíralapú jegyzeteléshez hasonló munkavégzést. Opcionális integrált, nagy sebességű 3G/UMTS technológiájával a felhasználó bárhol és bármikor elérheti, frissítheti és összehasonlíthatja adatait. A merevlemez védelméről masszív ház és ütésérzékelő (ShockSensor) gondoskodik.

Egyszerű kezelése és nagyfokú rugalmassága révén a táblagép fontos eszközzé vált a földmérőktől kezdve a szupermarketek üzletvezetőin és a piackutatókon át a kórházi személyzetig és a kárfelmérőkig, számos szakma képviselői számára. Utóbbiak a beépített ConfCamera segítésével fotókat is készíthetnek a keletkezett kárról.

A táblagépek egyik használati területe az értékesítés. A nagy dohánygyárak értékesítői például rendszeren felkeresik a főbb forgalmazási helyeket, a szivarboltokat, benzinkutakat és trafikokat, hogy személyesen vegyék fel az új rendeléseket. Ilyenkor felmérik a versenyt, a versenytárs márkák pozícióját és ismereteket gyűjtenek a piacon zajló marketingkampányokról és promóciókról. A táblagép kezelhetősége és rugalmassága révén ezeket az adatokat már a helyszínen fel tudják vinni a rendszerbe és bárhonnan szinkronizálhatják a központi adatbázissal. A valós időben összegyűjtött adatokat a rendszer azonnal feldolgozza. A STYLISTIC ST6012 ideális eszköz ehhez a munkához. Az irodába visszatérve a gép dokkolóállomás és billentyűzet segítségével pillanatok alatt teljes értékű asztali géppé alakítható.

Szintén lényeges előny a digitális aláírás támogatása az automatikus kézírás-felismerés és az azt kiegészítő speciális szoftver segítségével. Ez különösen fontos az értékesítési és biztosítási környezetben, ahol az ügyfeleknek személyesen kell igazolniuk az átvételt vagy aláírniuk a szerződést.

A Fujitsu Siemens Computers „Infrastruktúratermékek és -szolgáltatások” portfoliójához tartozó, masszív és nagy teljesítményű STYLISTIC ST6012 jól beilleszthető a vertikális piacokra (pl. egészségügy, banki és biztosítási szektor, kiskereskedelem, mobil értékesítés, építőipar) szánt megoldásokba.

sajtóközlemény

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09