Légy te Harry Potter! - mobilon

forrás Prim Online, 2009. július 22. 14:10

Harry Potter a nyáron nem csak a filmvásznon hódít legújabb kalandjaival, hanem mobiltelefonon is. Az Electronic Arts Mobile játékában a világhírű varázslófiú bőrébe bújva harcolhat bárki Roxfort megmentéséért. A varázslat, a páratlan izgalom és az igazi Harry Potter élmény bárkinek elérhető pár gombnyomással.

A Roxfort többé már nem az a biztonságos menedék, ami egykor volt – Voldemort szorítása egyre elviselhetetlenebb a muglik és a varázslók világában egyaránt. Harry Potter bőrébe bújva mobiltelefonja segítségével bárki átélheti a világ egyik legismertebb varázslójának kalandjait. Párbajok során Harry diáktársai és ellenlábasai lehetnek ellenfeleink, de a gonosz Halálfalókkal is összemérhetjük erőnket. Roxfort termeit járva aprólékos, részlet-gazdag, profi grafika segíti a játékosokat a teljes átszellemülésben. Ha pedig csak egy igazán rövid kikapcsolódásra van időnk, a Harry Potter és a Félvér Herceg mini játékokat is kínál: a köpkövet és a robbanós snapszlit.

Az Electronic Arts Mobile a Star Trek és az X-Men Kezdetek: Farkas játékok után most tehát a Harry Potter és a Félvér herceggel kapcsolja ki a játékok és a filmek szerelmeseit. A folytatás is itt van, hiszen hamarosan a GI JOE is meghódítja a mobiltelefonok világát a filmvászon után.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05