SAS: új regionális egység Közép- és Délkelet Európában

forrás Prim Online, 2009. október 5. 16:16

Az üzleti analitikai megoldások és szolgáltatások vezető szállítója fokozni kívánja jelenlétét Közép- és Délkelet Európában. Mivel a szervezetek a globalizáció kihívásaira regionális egységek létrehozásával válaszolnak, ügyfélköréhez illeszkedve a SAS is új régiót alakított ki, a SAS Central South East Europe-ot (CSEE). A hírt Mikael Hagström, a SAS EMEA - Európa, Közép-Kelet, Afrika - illetve Ázsia-Csendes-óceán térségéért felelős alelnöke jelentette be 2009. október 1-jén.

Az új SAS CSEE régió, Magyarországon kívül magában foglalja a csehországi, szlovákiai, ausztriai, romániai, bulgáriai, valamint a szlovéniai, horvátországi, szerbiai, bosznia-hercegovinai, montenegrói, macedóniai és görögországi leányvállalatokat. „Ezen régió kialakításával ideális feltételeket teremtünk, arra hogy közelebb kerüljünk partnereinkhez, és megbízható tanácsadóként jobb kiszolgálásban részesítsük őket.” – magyarázta Mikael Hagström

A SAS CSEE igazgatójának a vállalat korábbi csehországi és szlovákiai cégvezetőjét, Jana Zizikovát nevezték ki. A szakember az új régió jelentőségét leginkább abban látja, hogy a vállalat ezzel is az átalakult vevői magatartásokhoz és igényekhez igazodik.  „A globális és regionális folyamatok új üzleti kihívásokkal és követelményekkel szembesítették ügyfeleinket. Ezért ma fontosabb, mint valaha, hogy szervezeti struktúránkat a változásokhoz illesszük, mellyel – különösen ebben a kihívásokkal teli gazdasági időszakban is - folytatni tudjuk ügyfeleink szakértő támogatását.” – fogalmazott Ziziková.

A SAS CSEE regionális igazgatójaként Jana Ziziková felelősségi körébe tartozik ezentúl az egységesség megteremtése és az üzleti szaktudás határokon átívelő kiaknázása. Mindezek célja a térség SAS leányvállalatai közötti kohézió erősítése és a szellemi tőke megosztása a kliensek még jobb kiszolgálása érdekében. „Manapság sokat hallunk az üzleti folyamatok optimalizálásáról és ezzel egy időben a kockázatok minimalizálásáról. Az analitika területén hatalmas potenciál rejlik, mely csak arra vár, hogy kibontakoztassuk. Alig várom, hogy a régió vállalataival közösen felderítsük, miként fordítható üzletileg javunkra ez a potenciál.” – nyilatkozta Ziziková.

Musza István, a SAS Magyarországért, Romániáért és Bulgáriáért felelős vezetője hozzátette: „A CSEE régió felállításával a helyi ügyfeleknek olyan kiterjedt iparág- és terület-specifikus szaktudást tudunk nyújtani, amely kibővíti az általunk korábban lefedett területeket. Ugyanakkor a mi, bizonyos területeken egyedi tudásunkhoz és tapasztalatainkhoz is jobban hozzáférhet a CSEE régió többi ügyfele.”

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05