Tartós AMD alapú noteszgép cseppálló billentyűzettel

Kiss Ádám Zoltán, 2009. november 8. 17:31

Az Asus F83T AMD motoros laptopja az AMD Congo platformjára épül, külön gyors ATI grafikus kártyával, szatén hatású alumínium borítással és cseppálló billentyűzettel rendelkezik.

Az IMR technológiával fejlesztett, szaténszerű, matt külső alumínium borítás futurisztikus és megvédi a noteszgépet a naponta ért horzsolásokkal és karcolódásokkal szemben. Nem is olyan régen, ha egy kis folyadék került a billentyűzetre. akkor az katasztrofális következményekkel járt a laptop számára. Az Asus F83T egyik jellemzője, hogy a klaviatúra cseppálló, megóvja az értékes belső alkatrészeket a folyadék káros hatásától. Az igazi élet azonban a legtöbb felhasználó számára a nagyfelbontású szórakozással és a többfeladatos munkával kezdődik.

Az Asus F83T  14 colos HD ColorShine kijelzőjét az ATI Mobility Radeon 4570-es grafikus kártya hajtja meg a laptopokban nem éppen megszokott 1 gigabájtnyi VRAM-jával. Az AMD Athlon Neo MV-40 (1.6GHz/ 512KByte L2)  processzor hőtermelését energia-hatékony működése és a designból adódó hűvös működés tartja kordában, az alumínium ház kiváló hővezető a hőszigetelő műanyagokkal szemben. 4 GB-os a memória, 500 GB-os a SATA meghajtó, az energiát pedig a modern laptopokban szokásos hatcellás Li-Ion akkumulátor biztosítja. A noteszgép súlya nem éri el a 3 kg-ot, és ajándék egeret és hordtáskát is találunk az F83T a dobozában.

Kulcsszavak: Asus AMD notebook

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Magyarországon lép az európai piacra a díjnyertes amerikai felhőszolgáltató

Magyarországon és Romániában terjeszkedik az Intuitive.Cloud, amely a térség diverz és tapasztalt tehetségbázisát veszi célba, hogy továbbra is csúcsminőségű szolgáltatásokat nyújthasson ügyfeleinek. A felhőszolgáltató a következő egy évben több, mint 10 pozíciót tervez nyitni és 200 IT-szakembert venne fel a toborzással foglalkozó Hays segítségével, ezzel pedig életjeleket mutathat az utóbbi időszakban visszaeső IT-piac. 

2024. május 27. 15:56

Philips bemutatja az új Evnia gaming monitort

Az Evnia bemutatja 5000-es gaming monitor sorozatának új, díjnyertes tagját. A Philips Evnia 27M2N5500 mindent tartalmaz, amire egy felhasználónak szüksége van a lebilincselő gaming élményhez és a folyamatos kiváló teljesítményhez, miközben nagyobb figyelmet fordít a fenntarthatóságra: 27 hüvelykes (68,5 cm) Fast IPS panel QHD felbontással, 180 Hz-es frissítési ráta, akár 0,5 ms MPRT és 1 ms GtG válaszidők, DisplayHDR 400 és teljesen új, környezetbarát dizájn.

2024. május 26. 16:59

Profi tippek a tudományos anyagok hatékony olvasásához BOOX tabletekkel

A tudósoknak, kutatóknak és diákoknak a kutatási cikkek olvasása olyan, mintha egy tudástornyot építenének. Minden tégla egy-egy információt képvisel, amit alaposan megvizsgáltak, hogy biztosítsák a zökkenőmentes integrációt a teljes szerkezetbe. Tekintettel az információsűrűségre, a tudományos művek olvasása mindig tanulságos, ugyanakkor megterhelő. A produktivitás javításához megfelelő módszerekre és eszközökre van szükségünk.

2024. május 24. 13:04

Magas felbontás és fejlett csatlakoztathatóság otthoni és irodai használatra

A kijelzőspecialista AOC büszkén mutatja be új, elegáns QHD modelljét, a B3 sorozat B2C monitorcsaládjának értékorientált kiegészítését. A 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC Q27B3CF2 QHD felbontást (2560x1440) kínál otthoni és irodai környezetbe egyaránt, és elegáns dizájnnal ötvözi a funkcionális kiválóságot. Az olyan funkciók, mint a 100 Hz képfrissítési ráta, az USB-C csatlakoztathatóság (65 W Power Delivery tápellátással) és az Adaptive-Sync lehetővé teszik a produktív és kényelmes munkavégzést – mindezt rendkívül jó árazással kombinálva.

2024. május 23. 18:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17