Átalakítja mobilinternet-csomagjait a Telenor

forrás Prim Online, 2010. november 8. 17:05

A Telenor az ügyfelektől érkező visszajelzésekre válaszul most átalakítja mobilinternet szolgáltatásait. Az új konstrukciók egyszerűbb és könnyebb használatot biztosítanak, s lehetővé teszik, hogy minden ügyfél megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő, költséghatékony megoldást.

A Telenor így segíti azokat, akik csak most kezdik az internetet a mobiljukon is használni, még ismerkednek új okostelefonjukkal vagy a multimédiás tartalmak fogyasztása mellett sem akarnak magas számlát fizetni. Az ügyfeleknek nem kell túlhasználati díjat fizetniük, a keret túllépése esetén a Telenor mindössze az internetkapcsolat sebességét csökkenti. Továbbá vannak olyan konstrukciók, amelyek belföldön korlátlan böngészési lehetőséget biztosítanak az előfizetők részére.

Egyszerűbb, kényelmesebb mobilnetezés telefonról

A Telenor új szolgáltatáscsomagjai jó hírt jelentenek minden internetező számára. Ezentúl azok a felhasználók is megtalálhatják a számukra legkedvezőbb konstrukciót, akik rendszeresen látogatnak videomegosztó oldalakat, webes térképeket és játszanak online játékokkal, hiszen a csomagkínálat bővülése mellett mostantól magasabb adatforgalmú megoldások is választhatók lesznek. A portfólió újdonságai:

- A kezdő mobilinternetezők a Mobil Online 50 MB csomaggal már havi bruttó 590 forinttól ismerkedhetnek a mobiltelefonos internetezéssel.

- Azok számára, akik többet használják a telefonjukat híroldalak, közösségi oldalak és e-mailek olvasására, a Telenor eddig a 200 MB-os konstrukciót ajánlotta. Ennek a csomagnak az ára változatlanul 1990 forint marad, viszont a benne foglalt adatforgalom mostantól 500 MB-ra emelkedik.

- Ennél is nagyobb adatforgalomra lenne szüksége? Mindössze havi 2490 forintért előfizetőink már az 1GB adatforgalmú csomagot is választhatják.

- A korlátlan böngészést és e-mailezést igénylő internetezők számára a Telenor az új Mobil Online Flexi szolgáltatáscsomagját kínálja, havi 5490 forintért.

További részletes információ a megújult csomagokról, tarifákról és feltételekről:
http://www.telenor.hu/internet/mobiltelefon/csomag/

Internet Classic és Flexi Plus: új internet tarifacsomagok PC-re és laptophoz

A Telenor októberben szélesítette a laptopon, illetve PC-n mobilinternetezők számára kínált tarifa-választékot is. A választék kialakításának legfontosabb szempontja az volt, hogy a kisebb adatforgalmat bonyolító ügyfelek mellett a rendszeresen internetező ügyfelek is megtalálják a számukra leginkább kedvező megoldást. A Telenor új ajánlatai:

- A napi rendszerességgel böngészők, e-mailezők, csetelők számára 3 GB adatforgalommal érhető el az új Internet Classic csomag alacsony, 3990 forintos fix havidíj mellett.

- A mobilinternetet intenzíven használók számára a Telenor elindította új, Internet Flexi Plus tarifacsomagját. A fix havidíjas, 6490 forintért elérhető csomag kifejezetten azoknak szól, akik az e-mailezésen és a böngészésen felül rendszeresen fogyasztanak speciális multimédiás tartalmakat, és látogatják a videómegosztó oldalakat (pl. Youtube). A Flexi Plus korlátlan e-mailezést és böngészést biztosít, ezen felül 10 GB-ot nyújt az előbb említett oldalak látogatására, amelynek túllépésekor a böngészés és az e-mailek olvasása továbbra is korlátlan marad.

A számlás mobil internet tarifacsomagok mindegyike öt napon keresztül, visszavásárlási garanciával, hosszú távú kötelezettség nélkül próbálható ki. Emellett egy- vagy kétéves hűségnyilatkozat esetén a modem bruttó 0 Ft-ba kerül.

További részletes információ a megújult csomagokról, tarifákról és feltételekről:
http://www.telenor.hu/internet/mobilinternet/csomagok/
 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelentek az első HMD okostelefonok

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 13:15

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

A magyar vásárlók közül választják a legtöbben környezettudatosságból a felújított mobilt

Nagyjából 300 tonna szén-dioxidtól kímélte meg a környezetet a Rejoy és a három további piacon jelen lévő anyacége, a Flip Technologies – ez átszámítva 150 személyautó éves kibocsátásának felel meg. A piactér régiós ügyfélfelmérése szerint arányaiban a magyar vásárlók közül voksolnak a legtöbben a felújított készülékekre környezettudatossági szempontokból – ebben pedig a boomer és millenial korú ügyfelek a legaktívabbak.

2024. április 21. 16:50

Nem érdemes otthon őrizgetni a régi mobilokat

Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából. A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.

2024. április 19. 11:50

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50