Virtuális HR és CRM kiállítás

Több ezer látogatóra számítanak

forrás Prim Online, 2011. február 22. 09:01

Ismét megnyitja kapuit a Virtuális HR EXPO. Tavaly több mint háromezren látogattak el az interneten megrendezett kiállításra, melyen két tucat humánügyviteli szolgáltató mutatta be termékeit és szolgáltatásait. A szervezők idén jóval nagyobb látogatói részvételre számítanak.

Március 8-9. között kerül megrendezésre a II. Virtuális HR EXPO, melynek főszervezője a HR Portál. A Fókuszban a CRM alcímmel meghirdetett kiállításon a látogatók ingyenes előadásokon vehetnek részt, valamint találkozhatnak HR szolgáltatók, informatikai tanácsadó cégek és a szakmai szervezetek képviselőivel, és akár zárt tárgyalásokat is folytathatnak azokkal.

„Virtuális kiállításunkat úgy építettük fel, hogy az visszaadja a hagyományos expo-k hangulatát. A látogatók navigálhatnak a standok között, majd ha őket érdeklő ajánlatra bukkannak, felvehetik a kapcsolatot a cég képviselőjével” - emeli ki Laczik Anita, a HR Portál sales managere. A rendezvény kiemelt témakörét képezik a CRM rendszerek és a bevezetésükkel kapcsolatos tapasztalatok. „Az ügyfélkapcsolat-menedzsment rendszerek a teljes vállalati munkafolyamatra hatással vannak. Segítségükkel ésszerűsíthető, nyomon követhető a munkavégzés, hatékonyabbá tehető a belső és a külső kommunikáció. A megszokott csatornák mellett a digitális kommunikáció újabb területei – szociális média, okostelefonok, tabletek – kiemelt szerepet kapnak a jövőben, és igazi kihívást jelent itt is megtartani a teljes funkcionalitást és az ügyfél élményt” - hangsúlyozza Visky Máté, az Oracle Magyarország vezető CRM tanácsadója, aki szerint az expo alkalmat ad arra, hogy a Magyarországon elérhető, nemzetközi szinten is bizonyított CRM rendszerekkel a HR munkatársak és vezetők is megismerkedjenek.

A kiállításnak különös aktualitást ad az Új Széchenyi Terv megjelenése. „A magyar vállalatok 2011-ben 1,5 milliárd forintra pályázhatnak üzletviteli hatékonyságuk növelése érdekében. A CRM rendszerek bevezetése több pályázatba is jól beilleszthető. A lehetőség kihasználására a legnagyobb esélye azoknak a vállalatoknak van, melyek gyorsan be tudják adni pályázataikat” - állítja Dr. Mátyás István pályázatírási tanácsadó, aki a rendezvény látogatói számára ingyenes konzultációt biztosít.

A II. Virtuális HR EXPO-n alkalmazott technológiának köszönhetően a vendégeknek a kiállítás alatt módjuk van megtekinteni az élőben sugárzott előadások videó közvetítését, az egyes standokról információs anyagokat letölteni, valamint a kiállítókkal beszélgetni. Az eseményen történő részvétel nagyon egyszerű: a látogatóknak március 8-án vagy 9-én, 10 és 16 óra között kell felkeresniük a http://www.hrexpo.hu oldalt, ahol beléphetnek a standok közé.

A rendezvény főtámogatója a SugarCRM, szakmai támogatója az Informatikai Vállalkozások Szövetsége. A kiállítók között megtalálható az Ernst & Young, az Interim management, a Profession.hu, a Drégelyvár Oktatási Központ, az Oracle Magyarország Kft., a SugarCRM, valamint megismerhető a Microsoft Dynamics CRM-re épülő, a humán területek igényeire kialakított HR-CRM megoldás a Dynafix Kft. szakértőinek bemutatásában. A kiállítás médiatámogatói a CV online, a Jobline.hu, a Monster.hu, a Menedzserpraxis.hu, a Workplus, a Pang.hu, a Bitport.hu, a Prím.hu, a Terminal.hu, valamint a Juventus és a Kontakt rádió.

A II. Virtuális HR Expo előadásaiból
 

  • Adóforradalom 2011 - Vámosi-Nagy Szabolcs, Ernst & Young
  • Cafetéria egyszerűen - Bauer Éva, Multi Pay Zrt.
  • Mit tehetünk a szervezeti bizalom visszaállításáért? - Galambos Ágnes, Krauthammer Kft.
  • HR-CRM megoldás Microsoft alapokon - Polocz Anett, Dynafix Kft.
  • Hatékony teljesítménymérés a Sugar Enterprise-ban - Laczkó János, Infotéka Kft.
  • Oracle CRM 2011-ben - Visky Máté, Fehér Csaba, Oracle Magyarország

 

Kulcsszavak: CRM kiállítás HR

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új jelölés lesz a fenntarthatóság ismérve

Új minősítési kategóriát hozott létre a Siemens az EcoTech megjelöléssel, amivel az iparban, az energiaelosztásban használatos termékeinek fenntarthatósági jellemzőiről ad átfogó képet. Segítségével a vásárlók könnyen megtalálják a számukra egyszerre előnyös és környezetbarát megoldásokat.

2024. május 7. 17:59

A Schneider Electric együttműködik a WageIndicator Foundationnel

Becslések szerint világszinten a munkavállalók mintegy egyharmada kevesebbet keres, mint amennyi a nyugodt, tisztességes megélhetése biztosításához elegendő. A helyzet javítása érdekében összefogásra van szükség, ennek jegyében a Schneider Electric három évre szóló partnerségi megállapodást kötött a WageIndicator Foundation nevű szervezettel.

2024. május 7. 14:53

Díjnyertes Samsung klímamegoldások az MCE 2024-en

A Samsung Electronics Air Conditioner Europe (SEACE) legújabb fejlesztéseivel és termékeivel vett részt a 2024-es Mostra Convegno Expocomfort (MCE) hűtés-fűtéstechnikai szakkiállításon. Az MCE kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a vállalat bemutathassa mind a lakossági, mind a kereskedelmi termék- és szolgáltatáskínálatát a HVAC+R*  területén, amelyeket a kényelem és az összekapcsolhatóság vezérel. A szakkiállításon a Samsung tovább erősíthette iparági pozícióját, a termékeket MCE Kiválósági díjakkal ismerték el, illetve a 2024-es Év Terméke díjat is elnyerte a vállalat.

2024. május 7. 10:24

Indul a K&H STEM pályázat: az IT hallgatók innovatív megoldásait várják

Technológiai pályázatot hirdet a K&H a hazai IT képzést nyújtó felsőoktatási intézmények hallgatói számára, hogy elismerje azon fiatal szakembereket, akik kiemelkedő szakmai, tudományos dolgozataikkal hozzájárulnak az új, innovatív megoldások kitalálásához és inspirációként szolgálnak mások számára. A közel 2 millió forint anyagi támogatást és szakmai projektmunkában való részvételi lehetőséget biztosító pályázatra alap- és mesterképzés kategóriákban, összesen 8 témakörben – köztük AI, fintech és felhőtechnológiában – lehet jelentkezni itt.

2024. május 6. 19:53

Elmaradnak a nemzetközi átlagtól automatizálás és AI terén a magyar cégek

A vállalatok többsége digitálisan még éretlen, ha a HR folyamatok automatizációjáról van szó – derült ki egy friss felmérésből. A munkavállalók azonban korántsem tartanak annyira az AI előretörésétől, mint gondolnánk: mindössze tíz százalékuk gondolja azt, hogy a mesterséges intelligencia ténylegesen veszélyeztetné az állását. A kutatás arra a kérdésre kereste a választ, hogy a technológia gyors ütemű változása mellett mire számíthatnak az álláskeresők, a munkavállalók és a munkaadók a közeljövőben. 

2024. május 6. 18:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36