HTC exkluzív okostelefonok a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2011. május 20. 12:30

Május 30-tól kizárólag a Vodafone-nál lesz megvásárolható a HTC Wildfire S grafitszürke és lila színekben, míg június 6-tól négy héten keresztül szintén csak a Vodafone-nál érhető el a HTC legerősebb okostelefonja, a kétmagos processzorral és borotvaéles kijelzővel büszkélkedő HTC Sensation.

HTC Sensation – teljesítmény kompromisszumok nélkül

A 4,3 hüvelykes okostelefon képernyőjének felbontása 960x540 képpont, míg erejéről az 1,2 gigahertzes, kétmagos Qualcomm Snapdragon processzor gondoskodik, lenyűgöző grafikai képességeket és minden korábbinál gyorsabb működést garantálva ezzel. A minőségérzetet fokozza az egyetlen alumíniumtömbből megformált készülékház, illetve az érintőképernyő speciális védőrétege.

8 GB-os memóriakártyával rendelkező készülék Smart 700 tarifával mindössze 7 990 Ft kezdőbefizetéssel és 12 havi, 2 250 Ft-os törlesztőrészlettel is megvásárolható a Vodafone Magyarországnál.

A HTC Sensation prémium kialakítását tökéletesen kiegészíti a legújabb HTC Sense kezelőfelület, amely számos új funkcióval és fejlesztéssel segíti a felhasználókat az élvezetesebb és hatékonyabb telefonhasználatban. A lezárt kijelzőn megjelenő információk köre – például a közösségi hálózatok frissítései, az időjárási vagy tőzsdei információk – egyszerűen személyre szabhatók. Ráadásul ez egy saját kezdőképernyővé is válik egyben, amelynek segítségével a leggyakrabban használt funkciók – például a telefonhívás, e-mail küldés, vagy a fényképezés – a képernyőzár feloldása nélkül aktiválhatók.

Az okostelefon 8 megapixeles kamerájával nem csak pazar képeket lehet készíteni, hanem az új quick snap funkciónak köszönhetően a felhasználók villámgyorsan megörökíthetik életük bármely pillanatát, így nem kell aggódniuk, hogy lemaradnak róla. A HTC Sensation-nel Full HD, 1920x1080 képpont (30 fps) felbontású, sztereo videofilmek is készíthetők. Az új videovágó segédeszközzel a filmek a kívánt méretre vághatók, így könnyebben megoszthatók az interneten.

HTC Wildfire S – okostelefon a divatra érzékenyeknek

A legújabb Android 2.3-as operációs rendszerrel érkező HTC Wildfire S – akárcsak elődje – megfizethető alternatívát jelent az okostelefon-használók számára, számos megoldást kínálva a kapcsolatépítésre és kapcsolattartásra. A 2 GB-os memóriakártyával rendelkező készülék kiemelt SURF tarifákkal, azaz pl. a Vodafone 200 Plus SURF tarifacsomaggal akár 10 990 Ft kezdőbefizetéssel és 12 havi, 2 000 Ft-os törlesztőrészlettel is elérhető. A több ablakos internetböngésző segítségével villámgyorsan lehet netezni, és a képernyő automatikus átrendeződésének köszönhetően a szövegek is egyszerűen olvashatók. Egyetlen gombnyomással lehetséges a barátok bejelölése a fényképeken, még mielőtt azok felkerülnének a Facebookra. Természetesen az Android Market több százezer alkalmazása is letölthető a Wildfire S-re, sőt ezeket a felhasználók megoszthatják barátaikkal is.

A HTC Wildfire S méreteinél fogva – 10,13 cm hosszú és 5,94 cm széles – a HTC egyik legkisebb készüléke; 3,2 hüvelykes HVGA felbontású (480x320) kijelzővel és 600MHz-es processzorral felszerelve érkezik. A fekete és fehér alapszínek mellett a Vodafone kínálatában gyönyörű lila, barack és grafit színben is választható, amelyek a tökéletesen személyre szabható kezdőképernyővel kiegészülve egyedi megjelenést kölcsönöznek a készüléknek. A mobil 5 megapixeles autofókuszos kamerája és bővíthető microSD memóriája mellett számos hang- és videoformátumot is támogat.

A hamarosan érkező okostelefonokról további tájékoztatás található a www.vodafone.hu/hamarosan weboldalon.

Kulcsszavak: HTC okostelefon Vodafone-hu

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Telefonunk biztonsága a személyes biztonságunk

Az okostelefonok óriási segítséget jelentenek a hétköznapokban, és a munkától kezdve a szórakozáson át a pénzügyekig mindent intézhetünk rajtuk. Ezzel együtt azonban komoly veszélynek is kitehetjük magunkat – már ha nem figyelünk arra, hogy óvjuk a személyes adatainkat, és illetéktelenek ne férhessenek hozzá készülékünkhöz. Az alábbiak figyelembevételével nemcsak eszközünktől, hanem személyes adatainktól is távol tarthatunk másokat.

2024. május 11. 17:10

Vissza a valóságba a Nokia 3210-zel

25 évvel az eredeti megjelenése után a Human Mobile Devices (HMD) idén újra elhozza a legendás Nokia 3210-et – most megújult, izgalmas "Y2K" arany, tengerkék és sötétszürke színekben. A cél pedig ezúttal sem más, mint összekötni az embereket – csakhogy ezúttal a képernyőtől való elszakítással.

2024. május 8. 15:57

A Rakuten Viber itthon is bevezeti a hívószám azonosítást Android felhasználói számára

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hangalapú kommunikáció globális vezetője bemutatja új hívóazonosító funkcióját, amely nemcsak megvédi a felhasználókat a spamektől, de segítségével a felhasználók maguk dönthetik el, hogy mikor válaszolnak ismeretlen hívásokra. A hívószám-azonosító funkció mostantól Magyarországon is elérhető az Android-felhasználók számára, így ők is élvezhetik az ezzel járó hatékony spam-védelem előnyeit. A hívószám-azonosító funkciónak köszönhetően a Viber-felhasználók egy figyelmeztető üzenetet kapnak a Vibertől, amikor ismeretlen számról érkezik a hívás, amit a rendszer „biztonságosnak” vagy „potenciálisan spamnek” jelöl. 

2024. május 7. 20:30

Megérkeztek a HMD legújabb nyomógombos telefonjai

Ínycsiklandó tech csemegével készült a Human Mobile Devices (HMD), a ​ vállalat ugyanis épp most mutatta be legújabb kreációját, egy különleges klasszikus telefonokból álló válogatást a Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G készülékekből. A három kis nyomógombos csoda a szivárvány színeiben érkezik, 23 990 Ft fogyasztó árról indulva.

2024. május 1. 16:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36