Új HP asztali számítógép többfunkciós teljesítménnyel

forrás Prim Online, 2011. augusztus 29. 14:41

A HP bővítette Elite üzleti és asztali portfolióját első többfunkciós PC-jével, integrálva az Intel második generációs Core vProTM technológiáját, ami akár 40 százalékkal jobb teljesítményt, 15 százalékkal gyorsabb merevlemez-hozzáférést és csökkentett várakozást eredményez a távoli IT-menedzsment egyszerűsítésén keresztül.

Ideális a vállalati-, közép-piaci és állami szektor ügyfeleinek, a karcsú, helytakarékos HP Compaq 8200 Elite All-in-One (AiO) asztali számítógép, amely robusztus teljesítményt és a vállalatok által elvárható biztonságot ígér, továbbá sokoldalú távoli menedzsment funkciókat is, valamint integrált együttműködési eszközöket, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy egyszerűen tartsák a kapcsolatot a munkatársakkal akár az irodában, a városban vagy a világon bárhol.

Az üzleti kommunikáció megsegítésére, melyet egy expanzív 58,4 cm-es képátlójú Full HD LED monitor prezentál, a HP Compaq 8200 Elite AiO tartalmaz egy beépített webkamerát, mikrofont és hangszórót, hogy a korszerű távoli face-to-face kommunikáció létrejöhessen. SRS Premium Sound hivatott átadni a kifinomult hangzásvilágot, amely teljesen magával ragadó surround hangzást biztosít. Létrehoztuk a HP virtuális szobákat, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy üzleti előadásokat, csoportos találkozókat és nem utolsó sorban képzéseket bonyolíthassanak le egy könnyen használható online konferencia központ segítségével.

 A HP Compaq 8200 Elite AiO a HP-nál szokásos 3 év garanciával kerül forgalomba, amely az alkatrészekre és javításukra terjed ki, mégpedig úgy, hogy a hiba bejelentéstől számított napon megkezdik a javítást. Biztosítja továbbá a prémium ügyfélszolgálati támogatást a HP Total Care és a HP Care Pack szolgáltatások révén, amelyek kiterjesztett szerviz lehetőségeket és szerződéseket nyújtanak.

A HP Compaq 8200 Elite asztali gép sorozat mellett, a HP Compaq 8200 Elite All-in-One hordozható modell is támogatja a legújabb Intel processzorokat és az Intel Q67 Express chipsetet is, továbbá támogatja az Intel Turbo Boost 2.0  technológiáját és az Intel Hyper-Threading technológiáját is, hogy javítsa az integrált grafikus eszközök teljesítményét.

A HP Compaq 8200 Elite AiO-ban egy sor fejlett, beépített biztonsági eszköz védelmezi a bizalmas üzleti adatokat, továbbá található benne egy beépített TPM 1.2-kompatibilis biztonsági chipes, hardveres titkosítás, valamint bővebb személyes titkosítást vehetünk igénybe a HP teljeskörű biztonsági csomagján belül a HP ProtectTools használatával, ezen belül a HP DriveLock (Adattároló Zár) , HP Digitalpass (Digitális Névjegy), és a HP Face Recognition (Arc Felismerő) eszközökkel.

A vállalati ügyfelek manapság a maximális konfigurálhatóságot, a rugalmas adattárolást és fájlmegosztást keresik, a HP Compaq 8200 Elite AiO támogatja a maximum 8 GB-os DDR3 SDRAM PC3-1333 memóriát, és még tartalmaz két memóriahelyet is, melyből egyet a mini PCI Express (PCIe) slot-nak tartunk fent és egy további meghajtónak is biztosítottunk helyet. Kibővített kínálatából választhatja a Solid State Drive (SSD) opciót, amely a gyorsabb adatelérést, halkabb és alacsonyabb hőmérsékleten történő működést és nagyobb tartósságot biztosítja, lényegesen hatékonyabban, mint a hagyományos merevlemezek.

Kulcsszavak: PC desktop HPQ HP

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Process Solutions: Mit várnak el a gazdasági vezetők és a cégvezetők a könyvelési szolgáltatójuktól?

A technológiai fejlődés és az üzleti környezet változásaival párhuzamosan a cégvezetők, vállalati döntéshozók elvárásai is folyamatosan változnak. Nemcsak a törvényi megfeleltetéssel kapcsolatos kötelezettségek betartását várják el könyvelőiktől, hanem stratégiai partnerséget és technológiai innovációt is.

2024. május 8. 19:41

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36